Αδ. Γεωργιάδης: Δώσατε τη «Μακεδονία» τραγουδώντας Happy Birthday στον Νίμιτς

Αδ. Γεωργιάδης: Δώσατε τη «Μακεδονία» τραγουδώντας Happy Birthday στον Νίμιτς

Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση για την συμφωνία με την πΓΔΜ εξαπέλυσε ο Άδωνις Γεωργιάδης σχολιάζοντας μάλιστα με οξύ ύφος τα τραγούδια της ελληνικής αντιπροσωπείας στις Πρέσπες για τα γενέθλια του Νίμιτς.

Μιλώντας στον ΣΚΑΙ ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και σχολιάζοντας το συγκεκριμένο γεγονός είπε:

«Να γράψει η Ιστορία ότι δώσατε τη Μακεδονία τραγουδώντας Happy Birthday στον Νίμιτς». «κλαίει η μισή Ελλάδα και λέτε το Happy Birthday στον Νίμιτς», πρόσθεσε.

Σε άλλο δε σημείο της τοιποθέτησής του ανέφερε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ πως, «πλέον οι νόμιμοι Μακεδόνες είναι οι Σκοπιανοί και εμείς οι παράνομοι εξαιτίας του Τσίπρα και του Καμμένου».

Και συμπλήρωσε: «Είναι ημέρα πένθους για την Ελλάδα. Κάθε Έλληνας πατριώτης σήμερα κλαίει». «
«Την ώρα που στην Κοζάνη, στην Πτολεμαΐδα και στη Φλώρινα οι καμπάνες χτυπούσαν πένθιμα, οι κ.κ. Τσίπρας και Κοτζιάς παρέδιδαν τη Μακεδονία υπό τους ήχους του “Happy Birthday” στον Μάθιου Νίμιτς. Αυτό θα καταγραφεί στην Ιστορία».          

Στο μεταξύ σε ανάρτησή του σήμερα στο Twitter έγραψς πως οι Πρέσπες θα αποδειχθούν το Καστελόριζο του Τσίπρα.

Οι Έλληνες δεν θα ξεχάσουν τη σημερινή ταπείνωση, έγραψε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, υπογραμμίζοντας ότι ο Σκοπιανός πρωθυπουργός χρησιμοποιούσε τον όρο "Μακεδόνες".

Η ανάρτηση του κ. Γεωργιάδη:

Ο Ζάεφ είπε: "Οι Μακεδόνες και οι Έλληνες..." θυμηθείτε αυτό που θα σας πω, οι Πρέσπες θα αποδειχθούν το Καστελόριζο του Αλέξη Τσίπρα...οι Έλληνες δεν θα ξεχάσουν την ταπείνωση που αισθάνθηκαν σήμερα.