Άδ. Γεωργιάδης: Συμπαράσταση στον Σπίρτζη που υποφέρει για το Ελληνικό

Άδ. Γεωργιάδης: Συμπαράσταση στον Σπίρτζη που υποφέρει για το Ελληνικό

Σφοδρή επίθεση στον Χρήστο Σπίρτζη εξαπέλυσε το Σάββατο μέσω του ΣΚΑΪ ο Άδωνις Γεωργιάδης με αφορμή τις έντονες αντιρρήσεις του υπουργού Υποδομών για την ιδιωτικοποίηση στο Ελληνικό.

«Να ενώσουμε όλοι οι Έλληνες τη φωνή μας να συμπαρασταθούμε σε ένα ανθρώπινο δράμα, στον Χρήστο Σπίρτζη που υποφέρει να προστατέψουμε τα ανθρώπινα δικαιώματά του που τον κρατά υπουργό ο Τσίπρας και τον βασανίζει... Να συμπαρασταθούμε στον Σπίρτζη που περνά τέτοιο μαρτύριο» δήλωσε σκωπτικά ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.

«Τέτοιους ψεύτες έχεις ξαναδεί; Ο Σπίρτζης ως πρόεδρος του ΤΕΕ έλεγε για "ληστεία στο Ελληνικό", και υπέγραψε την ιδιωτικοποίηση... Σα δε ντρεπόμαστε» πρόσθεσε.

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ εξαπέλυσε όμως πυρά τόσο κατά του πρωθυπουργού όσο και κατά των ΑΝΕΛ. «Το Ανεξάρτητοι Έλληνες να το κάνουν Εξαρτημένοι Έλληνες δεν το αλλάζουν;» παρατήρησε.

Για τον Αλέξη Τσίπρα σχολίασε ότι τον αγάπησαν ξαφνικά οι Γερμανοί επειδή, όπως του είπε ευρωπαίος παράγοντας, «είναι ο καλύτερος στην Ελλάδα, ένα του ζητάμε, δύο μάς δίνει». «Και τον ψήφισαν αυτοί που έλεγαν ''όχι'' στην Ευρώπη» συμπλήρωσε.

Σε ό,τι αφορά τα μέτρα, ο Άδωνις Γεωργιάδης ανέφερε ότι «αυτό το μνημόνιο θα φέρει μεγάλη ύφεση, αλλά αυτούς ψήφισαν οι Έλληνες... Οι Κυκλάδες ψηφίσαν ΣΥΡΙΖΑ και πήραν 24% ΦΠΑ στα νησιά».

Σύμφωνα με τον κ. Γεωργιάδη η ΝΔ δεν είπε ποτέ για νταούλια και ζουρνάδες. «Τα μέτρα της κυβέρνησης μας πάνε στον πάτο, όταν η χώρα πήγαινε να βγάλει το κεφάλι από το νερό» τόνισε.

«Μόνο με υπομονή, κόπο και τα σωστά μέτρα θα τα καταφέρουμε... Η ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη θα προσελκύσει επενδυτές, με μείωση της φορολόγησης και ενίσχυση της αξιοπιστίας της χώρας» επισήμανε.

Όπως προειδοποίησε ακόμη ο αντιπρόεδρος της ΝΔ «αν εμποδιστεί ένα κρουαζιερόπλοιο βγαίνει η Ελλάδα από το χάρτη της κρουαζιέρας για τρία χρόνια... Οι λιμενεργάτες να κάνουν όσες κινητοποιήσεις όσες θέλουν, αλλά τα κρουαζιερόπλοια να μην τα πειράζουν». Ο κ. Γεωργιάδης επαίνεσε πάντως το γεγονός ότι τα κρουαζιερόπλοια δένουν κανονικά το Σάββατο στον Πειραιά.

«Θα πάω στη συγκέντρωση της κίνησης ''Παραιτηθείτε'', αλλά δεν είμαι επικεφαλής της και ευχαριστώ την Αυγή για την αναβάθμισή μου» διευκρίνισε.

Ευθεία απάντηση στη νέα επίθεση που εξαπέλυσε εναντίον του ο υπουργός Υποδομών έδωσε στο μεταξύ για πρώτη φορά την Παρασκευή ο πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ Στέργιος Πιτσιόρλας.

ΠΗΓΗ: skai.gr