Α. Λοβέρδος: Με αυτά που ψηφίζετε σήμερα αποχαιρετάτε οριστικά την Αλεξάνδρεια της εξουσίας

Τετάρτη 13 Ιουνίου 2018, 17:56
-A +A
Α. Λοβέρδος: Με αυτά που ψηφίζετε σήμερα αποχαιρετάτε οριστικά την Αλεξάνδρεια της εξουσίας

«Αν η πολιτική ιστορία έχει διδάξει ένα πράγμα αυτό είναι τούτο: Δεν υπάρχει χειρότερη διακυβέρνηση από εκείνη μιας ετερόκλητης ομάδας δημαγωγών και λαϊκιστών που βρίσκονται όπως προλογικά είπα σε αποδρομή και προσπαθούν με νύχια και με δόντια να κρατηθούν στην εξουσία, την οποία όσο πιο πολύ σφίγγουν, τόσο περισσότερο φεύγει από τα χέρια της». Αυτό τόνισε, μεταξύ άλλων, ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Ανδρέας Λοβέρδος μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής.

Μάλιστα, προειδοποίησε την κυβέρνηση να μην ελπίζει ότι το Σκοπιανό «που εκ των πραγμάτων σχεδόν μονοπωλεί την επικαιρότητα θα τους σώσει με την έννοια ότι οι πολίτες δεν θα πάρουν χαμπάρι τι ακριβώς εισηγείσθε και ψηφίζετε με αυτό το νομοσχέδιο». Κι αυτό διότι, όπως είπε, η αντιπολίτευση θα φροντίσει «να χυθεί άπλετο φως στο σημερινό ανόμημά σας».

Σε ότι αφορά το Σκοπιανό ο κ. Λοβέρδος ζήτησε από το προεδρείο και την πλειοψηφία να προσκομίσουν το επίσημο κείμενο της συμφωνίας. «Κανείς δεν έχει υπόψη του ποια είναι. Δεν μπορεί να συνεχιστεί, εμείς έχουμε κρατήσει υπεύθυνη στάση για να δούμε το έγγραφο κείμενο και τα παραρτήματά του αν υπάρχουν κι ακόμα δεν το έχουμε δει», τόνισε χαρακτηριστικά. 

Αλέξανδρος Διαμάντης

-A +A

Ροή Ειδήσεων

Σάββατο 15/06/2019
Σελίδα με όλες τις ειδήσεις

Δημοφιλέστερα Άρθρα