Α. Λοβέρδος: «Άθλια πολιτική σκευωρία» η υπόθεση Novartis

Α. Λοβέρδος: «Άθλια πολιτική σκευωρία» η υπόθεση Novartis

Στοιχεία από τις μηνύσεις του κατά των «ψευδομαρτύρων» αλλά και από τις ομιλίες του στη Βουλή κατέθεσε στην εισαγγελία Διαφθοράς ο Ανδρέας Λοβέρδος για την υπόθεση Novartis, την οποία και χαρακτήρισε «κυλώνειο άγος για τη χώρα».

Ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ είχε κληθεί από την εισαγγελία Διαφθοράς να δώσει εξηγήσεις για τη συγκεκριμένη υπόθεση και σε γραπτή σου δήλωση αναφέρει πως κατέθεσε τις επτά μηνύσεις που έχει ασκήσει κατά των ψευδομαρτύρων της πολιτικής σκευωρίας «Novartis» αλλά και τις σχετικές αγορεύσεις του στη Βουλή, μέσα από τις οποίες «καταγράφονται ξεκάθαρα τα γεγονότα και σκιαγραφούνται οι εμπνευστές και οι εκτελεστές αυτής της πολιτικής πλεκτάνης».

«Εξηγήσεις θα δώσουν αυτοί και μόνον αυτοί», τονίζει ο κ. Λοβέρδος για να προσθέσει πως «όσοι ενεπλάκησαν σε αυτό το αποκρουστικό κατασκεύασμα [...] θα λογοδοτήσουν και θα πληρώσουν για τις πράξεις τους».

«Η υπόθεση Novartis θα παραδοθεί στην πολιτική και τη συνταγματική ιστορία της Ελλάδας ως άθλια πολιτική σκευωρία», καταλήγει ο κ. Λοβέρδος.