Α. Γεωργιάδης: Ο Μητσοτάκης θα γίνει από τους καλύτερους πρωθυπουργούς που είχε η χώρα

Α. Γεωργιάδης: Ο Μητσοτάκης θα γίνει από τους καλύτερους πρωθυπουργούς που είχε η χώρα

Με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, ο Αδωνις Γεωργιάδης, σχολίασε το αποτέλεσμα των χθεσινών βουλευτικών εκλογών. 

Ο κ. Γεωργιάδης, σχολίασε το εκλογικό αποτέλεσμα, τονίζοντας πως ο κ. Μητσοτάκης έκανε σκληρή δουλειά για να έρθει η αυτοδυναμία και η επικράτηση στις εκλογές, ενώ εξέφρασε την αυτοπεποίθησή του, πως θα αποτελέσει έναν από τους καλύτερους πρωθυπουργούς που είχε η χώρα.

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εργάστηκε ακατάπαυστα και με μεθοδικότητα για την χθεσινή του νίκη. Πιστεύω ειλικρινά ότι θα γίνει ένας από τους καλύτερους Πρωθυπουργούς που είχε ποτέ η Ελλάδα. Θα τον βοηθήσουμε όλοι όσο περισσότερο μπορούμε για να τα καταφέρει για το καλό όλων των Ελλήνων!», έγραψε χαρακτηριστικά στο Twitter, ο Αδωνις Γεωργιάδης.

Ταυτόχρονα, με μια δεύτερη ανάρτησή του, ευχαρίστησε όλους εκείνους που τον στήριξαν, γράφοντας: «2007, 2009, 2012, 2015 και τώρα 2019 τα έτη κατά τα οποία οι συμπολίτες μου με Τίμησαν εκλέγοντας με σταθερά βουλευτή τους. Χθες ειδικά μου έδωσαν έναν τεράστιο αριθμό, δεκάδων χιλιάδων ψήφων και θα σκιστώ για να φανώ αντάξιος της Εμπιστοσύνης τους. Σας ευχαριστώ όλους!».