Α. Γεωργιάδης: Ντροπή να μην μπορούμε να συμφωνήσουμε

Α. Γεωργιάδης: Ντροπή να μην μπορούμε να συμφωνήσουμε

Την έντονη αντίδραση του Άδωνι Γεωργιάδη προκάλεσε η αδυναμία των τεσσάρων διεκδικητών της ηγεσίας της ΝΔ να συμφωνήσουν σε ημερομηνία διεξαγωγής της συνδιάσκεψης, με συνέπεια το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να οδηγείται, όπως όλα δείχνουν, προς τις εσωκομματικές εκλογές της 22ης Νοεμβρίου χωρίς κανενός είδους δημόσιο διάλογο μεταξύ των τεσσάρων υποψηφίων.

«Θεωρώ σχεδόν ντροπή να παραδεχόμαστε οι τέσσερις υποψήφιοι της Νέας Δημοκρατίας ότι δεν μπορούμε να συμφωνήσουμε ούτε σε μια κοινή ημερομηνία για να μιλήσουμε στους Νεοδημοκράτες», τονίζει σε δήλωσή του ο κ. Γεωργιάδης και καλεί τον Πρόεδρο της ΝΔ, Βαγγέλη Μεϊμαράκη να συγκαλέσει, « έστω την ύστατη στιγμή, την Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ,  ώστε να ενημερώσουμε τουλάχιστον τους βουλευτές και να δεχτούμε ερωτήσεις από αυτούς, σε μία ανοιχτή και μεταδιδόμενη από το κανάλι της Βουλής συνεδρίαση, έτσι ώστε πριν από την κάλπη να ξέρουν οι Νεοδημοκράτες τις ακριβείς θέσεις τους καθενός μας».

Ο υποψήφιος Πρόεδρος της ΝΔ ζήτησε παράλληλα από τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη «να καλέσει άμεσα στη Βουλή τον κ. Αλέξη Τσίπρα σε ειδική συνεδρίαση του σώματος για τις καταγγελίες Πανούση», προειδοποιώντας ότι «οι μέρες τρέχουν και το κορυφαίο αυτό θέμα κινδυνεύουμε να καταφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ να το περάσει και αυτό στα ψιλά».