Α. Γεωργιάδης: Η Δούρου έκρυψε στο συρτάρι τη μελέτη για τα αντιπλημμυρικά

Α. Γεωργιάδης: Η Δούρου έκρυψε στο συρτάρι τη μελέτη για τα αντιπλημμυρικά

Σφοδρή επίθεση στην Περιφερειάρχη Ρένα Δούρου για τις παραλείψεις της στο θέμα των αντιπλημμυρικών έργων στη Δυτική Αττική εξαπέλυσε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης με αφορμή τις καταγγελίες της δημάρχου Μάνδρας ότι από το 2015 υπήρχε μελέτη αλλά η Περιφέρεια Αττικής δεν προχώρησε στην υλοποίηση του έργου.

«Η Δούρου να μας εξηγήσει γιατί έκρυψε στο συρτάρι τη μελέτη εφόσον εκλέχτηκε με σημαία τα αντιπλημμυρικά έργα» είπε ο κ. Γεωργιάδης στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Απαντώντας δε στο επιχείρημα της κυρία Δούρου ότι την μελέτη πάγωσε ο δασάρχης, ο κ. Γεωργιάδης είπε: «Τελικά την Ελλάδα την κυβερνά ο δασάρχης; Για το Ελληνικό μας είπαν ότι φταίει ο Δασάρχης, για την Μάνδρα μας λένε ότι φταίει ο Δασάρχης. Δεν πάμε τον Δασάρχη στο Μαξίμου να τελειώνουμε;».

Ο κ. Γεωργιάδης εξαπέλυσε επίθεση και στον πρωθυπουργό λέγοντας: «Έχω δει πρωθυπουργούς να επιστρέφουν από το εξωτερικό όταν στη χώρα τους συμβαίνει μια εθνική τραγωδία. Πρωθυπουργό να πηγαίνει για 10 λεπτά στο σημείο επειδή είναι ο δρόμος του προς το στρατιωτικό αεροδρόμιο της Ελευσίνας και στη συνέχεια να παίρνει το αεροπλάνο για το Γκέτεμποργκ ενώ έχει συμβεί τραγωδία στον τόπο του, δεν έχω ξαναδεί».

Επεσήμανε δε πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης μπήκε στις λάσπες στη Μάνδρα χωρίς να κάνει δηλώσεις στις κάμερες ενώ ανακοίνωσε ότι η Νέα Δημοκρατία συγκεντρώνει βοήθεια προς τους πληγέντες κατοίκους ώστε να την μοιράσει την προσεχή Τρίτη.