Α. Γεωργιάδης για Μπεσκένη: Να ντρέπεται ο ΣΥΡΙΖΑ που άνθρωποι διασύρονται με αυτό τον τρόπο

Α. Γεωργιάδης για Μπεσκένη: Να ντρέπεται ο ΣΥΡΙΖΑ που άνθρωποι διασύρονται με αυτό τον τρόπο

Του Αλέξανδρου Διαμάντη

Λάβρος εμφανίστηκε στη Βουλή ο Άδωνις Γεωργιάδης, μετά την απόφαση δικαίωσης του δημοσιογράφου Βασίλη Μπεσκένη. Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ είπε: «Θα ξεκινήσω με ένα θέμα περισσότερο προσωπικό αλλά και κοινοβουλευτικό. Πριν λίγο εξεδόθη η απόφαση του δικαστηρίου για 18.000 ευρώ αποζημίωση στην οικογένεια του θανόντος αειμνήστου Βασίλη Μπεσκένη.

Ήταν σε αυτή την αίθουσα που ο κ. Πολάκης εκτόξευε τις γνωστές συκοφαντίες λάσπες και ύβρεις κατά ενός ανθρώπου που δυστυχώς έφυγε από τη ζωή και δεν μπορεί σήμερα να δει  τη δικαίωσή του για τον πανελλήνιο διασυρμό του αλλά ευτυχώς υπάρχει δικαιοσύνη στην Ελλάδα».

Λίγο αργότερα υπογράμμισε ότι δεν περιμένει να δείξουν οι συνάδελφοι του ΣΥΡΙΖΑ κανενός είδους ανθρωπισμό και ευαισθησία διότι το μόνο που τους νοιάζει είναι η καρέκλα , ενώ κλείνοντας σημείωσε απευθυνόμενος στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ: «Θα έπρεπε να ντρέπεστε που άνθρωποι διασύρονται με αυτό τον τρόπο  κι ένας προς έναν θα δικαιώνονται από τη δικαιοσύνη στην οποία έχουν προσφύγει».

«Το άρθρο 86 είναι ικανό να σας βάλει φυλακή»

Μιλώντας για τη Συνταγματική Αναθεώρηση ο βουλευτής της ΝΔ χαρακτήρισε υποκρισία από πλευράς Κατερίνας Παπακώστα να λέει ότι άρθρο 86 περί ευθύνης Υπουργών είναι «κατάπτυστο», καθώς η ίδια στην αναθεώρηση του 2011 το είχε ψηφίσει. «Και έρχεται στη Βουλή και πουλάει λαϊκισμό, εγώ δεν το είχα ψηφίσει, η Παπακώστα και ο Κουρουμπλής το είχαν ψηφίσει», είπε χαρακτηριστικά.

Τέλος, ο Άδωνις Γεωργιάδης έστειλε σαφές μήνυμα στους βουλευτές- υπουργούς του ΣΥΡΙΖΑ: «Έχω κάνει σκοπό της ζωής μου να αποδείξω ότι το παρόν άρθρο 86 είναι υπέρ αρκετό να βάλει στην φυλακή τους υπουργούς που είναι επίορκοι. Και θα το δείτε να συμβαίνει», τόνισε.

Φωτογραφία intime news