Α. Γεωργιάδης: Έχει δίκιο ο Τσίπρας - Καλύτερες μέρες με πρωθυπουργό Κυριάκο

Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2018, 11:31 - Τελευταία ενημέρωση: 11:37
-A +A
Α. Γεωργιάδης: Έχει δίκιο ο Τσίπρας - Καλύτερες μέρες με πρωθυπουργό Κυριάκο

Ο κύριος Τσίπρας υποσχέθηκε στη ΔΕΘ καλύτερες μέρες για την Ελλάδα από το 2021 και έχει δίκαιο γιατί τότε θα έχουμε πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, είπε μιλώντας στο Σκάι ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, πρόσθεσε πως ο πρωθυπουργός υποσχέθηκε φοροελαφρύνσεις για την περίοδο που δε θα είναι πρωθυπουργός, ωστόσο οι ελαφρύνσεις αυτές είναι μικρότερες από αυτές που παρέλαβε από την κυβέρνηση Σαμαρά.

Σύμφωνα με τον κ Γεωργιάδη, ο κ. Τσίπρας έδειξε πόσο άσχετος είναι όταν μίλησε για τις αγορές και είπε ότι δεν μας ενδιαφέρουν γιατί έχουμε μαξιλάρι για 2,5 χρόνια. «Υψηλό επιτόκιο σημαίνει και αβεβαιότητα για το μέλλον, ο πρωθυπουργός δεν έχει καταλάβει ότι το επιτόκιο που μας δίνουν οι αγορές είναι ο βαθμός εμπιστοσύνης», είπε ο κ. Γεωργιάδης.

Αναφερόμενος στη δήλωση του πρωθυπουργού για την καταστροφή στο Μάτι ότι «θα ήμασταν ανόητοι αν το βράδυ της τραγωδίας, είχαμε μέλημα να κρύψουμε τους νεκρούς», ο κ. Γεωργιάδης είπε ότι κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο πρωθυπουργός δεν ήξερε για τους νεκρούς, ούτε όμως μπορούσε να πει ότι ήξερε και έπαιξε θέατρο. Άρα στην κρίσιμη ερώτηση έκανε πως δεν ήξερε τίποτα, είπε ο κ Γεωργιάδης.

Αναφερόμενος στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία το Σάββατο, και για τις κυβερνητικές αναφορές ότι δεν γνώρισαν μεγάλη συμμετοχή, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ είπε ότι ο όγκος του κόσμος που συγκεντρώθηκε ήταν αδιανόητα τεράστιος, δεδομένου ότι είχαν κλείσει οι δρόμοι κάποια χιλιόμετρα πριν, είχαν αρχίσει από νωρίς τη ρίψη χημικών και είχαν κατέβει και αναρχικοί.

Απαντώντας στις επικρίσεις που δέχεται η ΝΔ για το αν θα εφαρμόσει τη συμφωνία των Πρεσπών ως κυβέρνηση, ο κ. Γεωργιάδης είπε ότι «μια κυβέρνηση μόνη της δεν μπορεί να καταργήσει μια διεθνή συμφωνία. Είναι σαν το μνημόνιο που θα καταργούσε με ένα νόμο και ένα άρθρο ο κ. Τσίπρας», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Για αυτό είχαμε προειδοποιήσει να μην υπογραφεί η συμφωνία γιατί θα παράξει νομικά αποτελέσματα και για αυτό η ΝΔ κατέθεσε αμέσως πρόταση δυσπιστίας», εξήγησε ο Α. Γεωργιάδης.

-A +A

Ροή Ειδήσεων

Παρασκευή 24/05/2019
Σελίδα με όλες τις ειδήσεις

Δημοφιλέστερα Άρθρα