Α. Γεωργιάδης: Αν δεν ήταν οι φωτογραφίες από το κότερο, ο Τσίπρας δεν θα ανακοίνωνε τα μέτρα

Α. Γεωργιάδης: Αν δεν ήταν οι φωτογραφίες από το κότερο, ο Τσίπρας δεν θα ανακοίνωνε τα μέτρα

Προσπάθεια αλλαγής της πολιτικής ατζέντας χαρακτήρισε ο Άδωνις Γεωργιάδης τα μέτρα που ανακοίνωσε εχθές ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας στο Ζάππειο, τονίζοντας πως αν δεν είχαν διαρρεύσει οι φωτογραφίες από τις διακοπές στο κότερο της κυρίας Παναγοπούλου, ενδεχομένως να μην είχε παρουσιάσει τα μέτρα.

Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, μιλώντας στον ΑΝΤ1, ανέφερε πως είναι εξαιρετικά ευχάριστο ότι ο κ. Τσίπρας μετά από 4,5 χρόνια στην εξουσία κατάλαβε το λάθος του και επανέφερε τον ΦΠΑ στην εστίαση εκεί όπου τον είχε παραλάβει από την κυβέρνηση Σαμαρά.

«Βέβαια αφού κατάλαβε το λάθος του, θα πρέπει να επιστρέψει και τα χρήματα που πλήρωσαν οι Έλληνες αυτά τα χρόνια», συμπλήρωσε ο κ. Γεωργιάδης.

Το ίδιο ισχύει και για την εισφορά αλληλεγγύης, τόνισε ο κ. Γεωργιάδης, ενώ ερωτηθείς αν η ΝΔ θα ψηφίσει τα μέτρα, απάντησε ότι δεν είναι ΣΥΡΙΖΑ που καταψήφιζε ακόμα και τα θετικά μέτρα και βέβαια θα τα υπερψηφίσει.

Επίσης ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, παρατήρησε ότι δεν μπορεί να καταλάβει πως είναι δυνατόν ο Πρωθυπουργός να πανηγυρίζει, από τη στιγμή που με τα μέτρα που ανακοίνωσε, απλά επαναφέρει ορισμένα πράγματα από εκεί όπου τα είχε παραλάβει από την κυβέρνηση Σαμαρά.

Σε ότι αφορά το θέμα με τις διακοπές του Πρωθυπουργού στο σκάφος της κυρίας Παναγοπούλου, επανέλαβε ότι είναι παράνομες καθώς του έγινε παραχώρηση και ότι άλλα πολιτικά πρόσωπα έχουν παραιτηθεί για μικρότερα σκάνδαλα από αυτό.