Α. Γεωργιάδης: Θα παίρνατε και την ψήφο του Παττακού για να μείνετε στην εξουσία

Α. Γεωργιάδης: Θα παίρνατε και την ψήφο του Παττακού για να μείνετε στην εξουσία

Τη σκυτάλη από τον Κυριάκο Μητσοτάκη πήρε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος συνέχισε τη σφοδρή επίθεση προς τον πρωθυπουργό, με αφορμή τη συνεργασία του πατέρα του με την χούντα.

«Μόνο τον Καρατζαφέρη και τον Κυριάκο Μητσοτάκη θυμάται ο κ. Τσίπρας ότι τα έχουν πει. Ξεχνά τον Φοίβο Ιωαννίδη. Το βίντεο με τον Βασίλη Λεβέντη να λέει ότι δούλευε στην εταιρεία του πατέρα Τσίπρα και έπαιρνε δουλειές από τον Παττακό δεν το έχει δει κανένας σας;» είπε ο κ. Γεωργιάδης ενώ βλέποντας τον Τ. Κουίκ στα υπουργικά έδρανα προσέθεσε: «Τον κ. Κουίκ δεν τον έχετε δει να παίρνει συνέντευξη στον Παττακό στο αεροδρόμιο; Είστε τόσο υποκριτές που αν χρειαζόσασταν την ψήφο του Παττακού για να μείνετε στην εξουσία θα την παίρνατε».

Ο ίδιος υπενθύμισε ότι κανένας εκ των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ δε αντέδρασε στη χυδαιότητα Πολακη εναντίον οικογενείας του διερωτώμενος: «Με ποιο ηθικό ανάστημα μιλάτε για κιτρινισμό; Όταν είπε ότι έχω offshore δεν ήρθε και είπε να μην αρθεί ασυλία του, και μου μιλάτε εσείς για κιτρινισμό; Eίστε υποκριτής κ. Σταθάκη». Μάλιστα, ο κ. Γεωργιάδης είπε ότι ο πρωθυπουργός επέλεξε να αποκαλύψει την υποστήριξή του στα Χανιά στον εσωκομματικό αντίπαλο του κ. Σταθάκη, τον Παύλο Πολάκη. 

Αλέξανδρος Διαμάντης