Α. Φλαμπουράρης: Κι εμένα μου έχουν επιτεθεί και κάψει το σπίτι, αλλά δεν το έκανα θέμα

Α. Φλαμπουράρης: Κι εμένα μου έχουν επιτεθεί και κάψει το σπίτι, αλλά δεν το έκανα θέμα

Μια απίστευτη ατάκα ξεστόμισε ο Υπουργός Επικρατείας, Αλέκος Φλαμπουράρης προσπαθώντας να υποβαθμίσει την εμπρηστική ενέργεια στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ. Ο κ. Φλαμπουράρης ούτε λίγο ούτε πολύ υποστήριξε ότι του έχουν κάψει το σπίτι, αλλά δεν το έκανε θέμα όπως στην περίπτωση του ΣΚΑΙ.

«Όπως γνωρίζετε επειδή είμαι παθών, δύο φορές μου έχουν κάψει το σπίτι οι αντίστοιχοι ή οι ίδιοι κι άλλες 10 μου έχουν επιτεθεί», είπε αρχικά και προσέθεσε: «Γνωρίζετε καλά ότι εγώ δεν το έκανα θέμα, έτσι όπως έχετε κάνει εσείς το θέμα του ΣΚΑΙ»!

Σύμφωνα με τον ίδιο από το παραπάνω συμπέρασμα προκύπτει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ και η Νέα Δημοκρατία είναι δύο ξεχωριστοί κόσμοι, αφού η ΝΔ προσπαθεί πολιτικά να εκμεταλλευθεί το θέμα. «Ο κόσμος θα κρίνει», συμπλήρωσε χαρακτηριστικά ο κ. Φλαμπουράρης.

Την ίδια ώρα, ο υπουργός έδωσε λίγες περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προστασία της πρώτης κατοικίας, για την οποία πριν από λίγες μέρες ο Γ. Δραγασάκης είχε τονίσει ότι θα αλλάξει το πλαίσιο. Όπως υπογράμμισε στόχος της κυβέρνησης είναι η προστασία πρώτης κατοικίας έως 250.000 ευρώ αντικειμενική αξία κατά την ημέρα απόκτησης που ενδέχεται να ανεβαίνει λίγο σε περιπτώσεις δανειοληπτών με μικρή περιουσία και οικογενειακό εισόδημα έως 35.000 ευρώ.

Αλέξανδρος Διαμάντης