Α. Βαγενά (ΣΥΡΙΖΑ) κατά Ν. Τόσκα για την κατάσταση στο κέντρο της Αθήνας

Α. Βαγενά (ΣΥΡΙΖΑ) κατά Ν. Τόσκα για την κατάσταση στο κέντρο της Αθήνας

Σφοδρή επίθεση προς την Ελληνική Αστυνομία αλλά και τον πολιτικό προϊστάμενο αυτής, Νίκο Τόσκα έκανε η Άννα Βαγενά, κατά τη διάρκεια επίκαιρης ερώτησης προς τον αναπληρωτή Υπουργό Προστασίας του Πολίτη. Αιτία για το ξέσπασμα της βουλευτίνας του ΣΥΡΙΖΑ αποτέλεσε η συνεχιζόμενη διακίνηση ναρκωτικών στο κέντρο της Αθήνας.

«Λυπάμαι αλλά θα σας είμαι δυσάρεστη. Δεν έχει γίνει τίποτα επί των ημερών μας πάνω σε αυτό το θέμα. Είπαμε ότι θα πρέπει να δώσουμε προτεραιότητα στα προβλήματα του πολίτη. Το έχει αναφέρει και ο ίδιος ο Πρωθυπουργός αλλά σε αυτό το θέμα δεν έχει γίνει τίποτα», είπε μόλις άκουσε τον κ. Τόσκα να υπερασπίζεται το έργο του. Η ίδια, μάλιστα, δεν έμεινε εκεί αλλά συνέχιζε αποκαλώντας ορισμένους αστυνομικούς διεφθαρμένους!

«Η Αστυνομία γνωρίζει και γνωρίσει πολύ καλά ποιοι είναι αυτοί που διακινούν τα ναρκωτικά στο κέντρο της Αθήνας. Όπως, ξέρει πολύ καλά τί γίνεται και με την πορνεία στο κέντρο της Αθήνας και για τους οίκους ανοχής που καθημερινά ξεφυτρώνουν… Εγώ δεν θέλω να πιστεύω ότι έχουμε μια ανίκανη Αστυνομία, προτιμώ να λέω ότι υπάρχουν κάποιο διεφθαρμένοι στην Αστυνομία και όχι μια ανίκανη Αστυνομία. Αυτό αλίμονο μας εάν το δεχτούμε», τόνισε.

Εμβρόντητος ο  Νίκος Τόσκας, αρκέστηκε να χαρακτηρίσει άδικη την κριτική της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ περί απραξίας της ΕΛΑΣ και του υπουργείου, ενώ απηύθυνε έκκληση όσοι γνωρίζουν ονόματα εμπόρων ναρκωτικών να ενημερώσουν τις αρμόδιες αρχές.

Αλέξανδρος Διαμάντης