Telegraph για Μητσοτάκη: Σχέδιο για να τελειώσει τη μεγαλύτερη ύφεση

Telegraph για Μητσοτάκη: Σχέδιο για να τελειώσει τη μεγαλύτερη ύφεση

Σε ένα αφιέρωμα για τον Κυριάκο Μητσοτάκη η Telegraph αναφέρεται στο σχέδιο για να βγει η χώρα από την κρίση με μείωση φόρων και επενδύσεις, καθώς και στο στόχο της ανάπτυξης και δημιουργίας χιλιάδων θέσεων εργασίας.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Telegraph η ΝΔ θα ακολουθήσει διαφορετική εθνική πολιτική και θα επικεντρωθεί στη σύγκλιση των συμφερόντων μεταξύ των αγορών και των Ελλήνων για πρώτη φορά από τότε που η χώρα βυθίστηκε στην κρίση.

«Η Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη θέτει ως πρώτη γραμμή της ατζέντας της την αποκατάσταση των σχέσεων της Ελλάδας με τις αγορές», αναφέρει η Telegraph και παραπέμπει σε παλιότερες δηλώσεις του ότι «η μοναδική μεγαλύτερη πρόκληση που αντιμετωπίζει η χώρα είναι ο τρόπος αύξησης των επενδύσεων ως ποσοστό του ΑΕΠ».

Η περικοπή των φορολογικών βαρών, οι μεταρρυθμίσεις για την τόνωση της ανταγωνιστικότητας θα καταστήσουν τη χώρα ελκυστική σε επένδυση από το εξωτερικό, υποστηρίζει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σύμφωνα με την Telegraph, η οποία, όπως σημειώνει, με τη μετεγκατάσταση της έδρας της ΝΔ ο πρόεδρος του κόμματος εξοικονόμησε 90.900 ευρώ μηνιαίως.