Oδ. Κωνσταντινόπουλος: Στόχος της ΔΗΣΥ η 2η θέση στις επόμενες εκλογές

Oδ. Κωνσταντινόπουλος: Στόχος της ΔΗΣΥ η 2η θέση στις επόμενες εκλογές

«Ο πολιτικός μας στόχος είναι η δεύτερη θέση στις επόμενες εκλογές. Ο κεντροαριστερός ψηφοφόρος και οι προοδευτικοί άνθρωποι πρέπει να καταλάβουν ότι για να πάει μπροστά η χώρα, για να προχωρήσουμε πρέπει να είμαστε στη δεύτερη θέση. Η δεύτερη θέση της Δημοκρατικής Συμπαράταξης θα σημαίνει και την ήττα του λαϊκισμού» υπογράμμισε ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος στον Αθήνα 9.84 κάνοντας τον απολογισμό του συνεδρίου του κόμματος που διεξήχθη τις προηγούμενες ημέρες.

Αναφερόμενος στις εργασίες του συνεδρίου  τόνισε ότι «δεν ήταν ένα τυπικό συνέδριο» σημειώνοντας ότι «υπήρξαν εξελίξεις που δημιούργησαν μία θετική αύρα, σε όλη τη διαδικασία».

Σχολιάζοντας τις εξελίξεις στο χώρο της Κεντροαριστεράς ο κ. Κωνσταντινόπουλος σημείωσε ότι «υπάρχει ένα δίλημμα σε όλους, αν επιθυμούν και θέλουν την ενοποίηση του χώρου, ή όχι, όπως το Ποτάμι. Τα δικά μας στελέχη είναι όλα σε αυτή τη λογική (της ενοποίησης). Όλοι είμαστε σε μία λογική να υπερβούμε τα προβλήματα. Έχουμε μία μεγάλη ευκαιρία να προχωρήσουμε όλοι μαζί» κατέληξε στις δηλώσεις του ο κ. Κωνσταντινόπουλος.

(Φωτογραφία: Sooc)