Κυρ. Μητσοτάκης στο Nouvel Observateur: Η Ελλάδα θα γίνει η ευχάριστη έκπληξη της Ευρώπης

Τετάρτη 10 Ιουλίου 2019, 14:41
-A +A
Κυρ. Μητσοτάκης στο Nouvel Observateur: Η Ελλάδα θα γίνει η ευχάριστη έκπληξη της Ευρώπης

«Νίκη της Ελλάδας και όλων των πολιτών της» χαρακτηρίζει ο Κυριάκος Μητσοτάκης την επικράτηση της ΝΔ στις εκλογές της Κυριακής σε συνέντευξή του στο Nouvel Observateur, όπου υπόσχεται ότι με τις μεταρρυθμίσεις του η χώρα θα γίνει η ευχάριστη έκπληξη της Ευρώπης.

«Η νίκη της Νέας Δημοκρατίας είναι μια νίκη της Ελλάδας, μια νίκη όλων των πολιτών της. Δεν ζητώ περίοδο χάριτος, γιατί δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο. Η βουλή θα εργαστεί όλο το καλοκαίρι. Οι Έλληνες αξίζουν κάτι καλύτερο κι έχει έρθει η στιγμή να το αποδείξουμε», λέει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, επισημαίνοντας ότι τα τελευταία χρόνια η μεσαία τάξη στη χώρα μας υπέστη τεράστιο πλήγμα από την υπερφορολόγηση, το κράτος έγινε αναποτελεσματικότερο και ακυρώθηκαν σημαντικές μεταρρυθμίσεις.

Σημειώνοντας ότι η ΝΔ είναι από τα ελάχιστα μέλη του ΕΛΚ που σημείωσαν σημαντική άνοδο στις ευρωεκλογές τονίζει ότι η Κεντροδεξιά, που υποστηρίζει το κυβερνών κόμμα, «αναγνωρίζει ότι η μεσαία τάξη είναι η ραχοκοκαλιά μιας συνεκτικής κοινωνίας», «πιστεύει στον πλούτο που δημιουργεί η οικονομία και οι επενδύσεις του ιδιωτικού τομέα», έναν πλούτο που «θα πρέπει να κατανέμεται δικαιότερα» και ότι η ασφάλεια του πολίτη είναι αναφαίρετο δικαίωμα του».

-A +A

Ροή Ειδήσεων

Δευτέρα 09/12/2019
Σελίδα με όλες τις ειδήσεις

Δημοφιλέστερα Άρθρα