K. Τσιάρας: Οι προτάσεις Γεννηματά δεν είναι αρκετές

K. Τσιάρας: Οι προτάσεις Γεννηματά δεν είναι αρκετές

Την άποψη ότι «οι αλλαγές που προτείνει το Κίνημα Αλλαγής, κατά βάση η κ. Γεννηματά και ο κ. Αλιβιζάτος, είναι αυτονόητα αναγκαίες, αλλά δεν είναι αρκετές, δεν είναι αυτές που θέλουμε. Θέλουμε περισσότερες», εξέφρασε, σε ραδιοφωνική του συνέντευξη, στο «Κόκκινο 105,5fm» ο Κώστας Τσιάρας, υποστηρίζοντας ότι «πρέπει να προστεθεί και κάτι άλλο στη μεγάλη εικόνα».

Ο γραμματέας της Κ.Ο. της ΝΔ συνέχισε, λέγοντας ότι «ο χρόνος της επόμενης συνταγματικής αναθεώρησης θα είναι πολύ μακρύτερα. Δεν θέλουμε να πάμε σε μία συνταγματική αναθεώρηση που δεν θα μας δώσει την ευκαιρία να αλλάξουμε ουσιαστικά βασικά άρθρα του Συντάγματος, που αυτή τη στιγμή -και μετά την εμπειρία δεκαετιών- πιστεύουμε ότι πρέπει να αλλάξουν. Αυτή είναι η δική μας άποψη».

Αναφορικά με την ανάγκη αναθεώρησης του Συντάγματος σε φλέγοντα και χρονίζοντα ζητήματα, όπως η ευθύνη υπουργών, ο κ. Τσιάρας εκτίμησε ότι «η ευκαιρία δεν θα χαθεί, θα δοθεί στην μεθεπόμενη Βουλή, κατά την δική μας πρόβλεψη» και προσέθεσε ότι «αν κάνουμε αυτή την συνταγματική αναθεώρηση, φανταστείτε πόσο αργότερα θα πούμε για την επόμενη».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ