B. Λεβέντης: Ο Τσίπρας κραύγαζε αριστερά και μετά έγινε δεξιός

B. Λεβέντης: Ο Τσίπρας κραύγαζε αριστερά και μετά έγινε δεξιός

«Ούτε πεθαμένος δεν θα κουβέντιαζα με τον Τσίπρα γιατί δεν έχω καμία σχέση μαζί τους. Μόνο που κραύγαζε αριστερά και μετά έγινε δεξιότερος όλων έπρεπε να κάνει χαρακίρι. Για να μείνει στην εξουσία ξεβρακώνεται και τα υπογράφει όλα» ανέφερε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης.

Ειδικότερα, μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6, o κ. Λεβέντης σημείωσε πως «ο Τσίπρας παλεύει να αντικαταστήσει τον Καμμένο που βλεπει ότι έχει μηδενίσει το κοντέρ στήριξης του λαού και τώρα το παίζει πατριώτης».

Κατά τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων, εκλογές θα γίνουν «μέχρι το Σεπτέμβριο γιατί από τον Αύγουστο πρέπει να κόψει μισθούς και συντάξεις. Θα πάει το Μακεδονικό μέχρι του σημείου που μπορεί και εκείνη τη στιγμή θα κάνει εκλογές».

Ωστόσο ο ίδιος εξέφρασε τη διαφωνία του με το να γίνουν εκλογές και να πέσει ο Τσίπρας. «Εγώ θέλω να υπάρχει μια σοβαρή κυβέρνηση. Εγώ φοβάμαι περισσότερο τον Μητσοτάκη από τον Τσίπρα γιατί είναι φιλελεύθερος. Από αριστερός (ο Τσίπρας) μεταλλάχτηκε σε δεξιό. Μεταξύ δύο δεξιών θα διαλέξει η Ελλάδα».

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων προειδοποίησε, επίσης, ότι αν ο Τσίπρας κάνει προδοσία για το Μακεδονικό «θα είναι στην οικογένεια του το ανάθεμα για πάντα».

Τέλος, κληθείς να σχολιάσει το Κίνημα Αλλαγής, ανέφερε πως «είναι συγκόληση ετερόκλητων πραγματών, δεν έχει μέλλον γιατί τα βαρίδια του παρελθόντος είναι εκεί».

Φωτογραφία: Intime News