B. Kικίλιας: Ο Τσίπρας είναι πολιτικός δολοφόνος

B. Kικίλιας: Ο Τσίπρας είναι πολιτικός δολοφόνος

«Πολιτικό δολοφόνο» αποκάλεσε τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα ο τομεάρχης Εθνικής Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Κικίλιας τονίζοντας ότι αυτό που επιφυλάσσει το μέλλον σε όσους του τείνουν χείρα βοηθείας είναι αυτό που επιφύλαξε στον κ. Αλαβάνο, στον κ. Κουβέλη την πρώτη φορά».

«Ο κ. Τσίπρας είναι πολιτικός δολοφόνος. Αυτό που επιφυλάσσει το μέλλον σε όσους του τείνουν χείρα βοηθείας ελπίζοντας ότι θα συνταχθούν μαζί του σε οποιοδήποτε πολιτικό παιχνίδι, είναι αυτό που επιφύλαξε στον κ. Αλαβάνο, στον κ. Κουβέλη την πρώτη φορά, και σε τόσους άλλους», δήλωσε σε συνέντευξή του στην τηλεόραση του Alpha ο κ. Κικίλιας και προσέθεσε:

«Είναι εμφανές ότι δεν καταλαβαίνει τίποτα. Θα πατήσει πάνω σε πολιτικούς, συνεργασίες προκειμένου να κρατήσει την εξουσία. Ούτε γέφυρες ούτε υπόγεια τούνελ ούτε διαδρομές της Αριστεράς και της Κεντροαριστεράς τον ενδιαφέρουν. Άλλωστε Αριστερά και Κεντροαριστερά είναι το ΚΚΕ και το ΠΑΣΟΚ. Οι υπόλοιποι προσπαθούν απλά να κανιβαλίσουν το χώρο ως αριβίστες της εξουσίας».

Ο βουλευτής της ΝΔ συνέχισε την επίθεση στην κυβέρνηση: «Η ανερμάτιστη κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ διορίζει ρουσφετολογικά, με αποκλειστικά κομματικά κριτήρια, με αναξιοκρατία και εκτός ΑΣΕΠ, έναντι των παιδιών που με πτυχία, μεταπτυχιακά και διδακτορικά δεν βρίσκουν δουλειά και αναγκάζονται να φύγουν στο εξωτερικό.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν κινδυνεύει κανένας δημόσιος υπάλληλος. Όσον αφορά τις προσλήψεις, αυτές πρέπει να γίνονται στοχευμένα και λελογισμένα εκεί όπου πραγματικά υπάρχει ανάγκη, με προτεραιότητα την Υγεία».

Ο τομεάρχης Εθνικής Άμυνας της ΝΔ είπε επίσης ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης απευθύνεται στο σύνολο της ελληνικής κοινωνίας και πως η δημιουργία νέων ποιοτικών θέσεων εργασίας που θα προέλθουν από τις επενδύσεις, η τάξη και η ασφάλεια στις γειτονιές μας και ο πατριωτισμός αγγίζει όλους τους Έλληνες.

«Αυτά δεν είναι προνόμια κάποιου ιδεολογικού χώρου», υπογράμμισε.

Επίσης αναφερόμενος στο περιστατικό του προπηλακισμού γιατρού από τον Ρουβίκωνα δήλωσε ότι όποιος έχει πάει σε εφημερία δημόσιου νοσοκομείου, όποιος έχει αγανακτήσει την ώρα που κινδυνεύει η ζωή κάποιου δικού του ανθρώπου, όποιος αισθάνεται ότι αδικείται, μπορεί στιγμιαία να ταυτίζεται με τέτοιες συμπεριφορές. «Όμως, σε ένα κράτος Δικαίου, η Αστυνομία και η Δικαιοσύνη πρέπει να κάνουν τη δουλειά τους.

Και αλίμονο αν αφήσουμε τον οποιοδήποτε ακροδεξιό, ακροαριστερό, αναρχικό ή κουκουλοφόρο να παίρνει το νόμο στα χέρια του», τόνισε. Για τον τραυματισμό πολίτη στην Πτολεμαΐδα είπε ότι η ανθρώπινη ζωή και η προστασία της σωματικής ακεραιότητας και της περιουσίας κάθε πολίτη, είναι υποχρέωση του κράτους. «Οποιαδήποτε συμπεριφορά ξεφεύγει από αυτά τα όρια, δεν είναι αποδεκτή», υπογράμμισε.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ