Επίσκεψη Πατούλη στους γονείς του Δημήτρη Κούκλατζη

Επίσκεψη Πατούλη στους γονείς του Δημήτρη Κούκλατζη

Τους γονείς του Δημήτρη Κούκλατζη, του ενός από τους δύο Έλληνες αξιωματικούς, που κρατούνται στις τουρκικές φυλακές, επισκέφθηκε ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Γιώργος Πατούλης, ο οποίος μετέχει στο 14ο Πανελλήνιο Συνέδριο του Ελληνικού Διαδημοτικού  Δικτύου Υγιών Πόλεων στο Διδυμότειχο. 

Ο κ. Πατούλης εκ μέρους της ΚΕΔΕ, εξέφρασε στους γονείς του αξιωματικού τη συμπαράσταση του στην αγωνία που περνάει η οικογένεια τους και ευχήθηκε να μπει γρήγορα ένα τέλος στη δοκιμασία τους.

«Επισκεφθήκαμε τους γονείς του Έλληνα αξιωματικού εκφράζοντας τη στήριξη και τη συμπαράσταση μας. Ολόκληρος ο ελληνικός λαός είναι στο πλευρό και των δύο οικογενειών και αγωνιά μαζί τους» ανάφερε, «προσθέτοντας ότι τα παιδιά αυτά είναι παιδιά όλης της Ελλάδας και μαζί τους κρατείται «αιχμάλωτο» ολόκληρο το Έθνος».

Ο κ. Πατούλης τόνισε ότι πρόκειται για «κατάφωρη παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και κατάλυση κάθε έννοιας του κράτους δικαίου» και ευχύθηκε «τα δύο παιδιά να γυρίσουν γρήγορα στα σπίτια τους και στις οικογένειες τους».

Στη συνέχεια επισκέφθηκε το φυλάκιο στις Καστανιές Έβρου καθώς και το Τελωνείο Καστανέων όπου συζήτησε για όλες τις τελευταίες εξελίξεις,  με τις τελωνειακές και αστυνομικές αρχές.