Ένταση στην Επιτροπή της Βουλής

Ένταση στην Επιτροπή της Βουλής

Σκηνικό έντασης επιχειρεί να στήσει ο Πάνος Καμμένος χέρι – χέρι με την Χρυσή Αυγή, καταγγέλλοντας στημένες ιστορίες, κοινοβουλευτικά πραξικοπήματα και πως η συνεδρίαση δεν θα ολοκληρωθεί ποτέ.

Την αρχή έκανε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων όταν κατέθεσε ενστάσεις για την σύνθεση της Επιτροπής ενώ τη σκυτάλη πήρε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης. «Πρώτη φορά που μια χώρα στην εθνική πράξη εκχωρεί εθνική κυριαρχία με μία νομοθετική πράξη. Έχει παραβιαστεί κατάφωρα και ο Κανονισμός Βουλής και το Σύνταγμα», φώναζε ο Ηλίας Κασιδιάρης και μάλιστα μιλούσε για σωρεία ποινικών εγκλημάτων!

Λίγα λεπτά αργότερα οι δύο βουλευτές ανέβασαν ξανά τους τόνους με αποτέλεσμα ο Πρόεδρος της Επιτροπής, Κ. Δουζίνας να ζητήσει μια μικρή διακοπή.

«Ο Λαζαρίδης πήρε; Δεν πήραν όλοι οι ανεξάρτητοι βουλευτές», έλεγε όρθιος ο Ηλίας Κασιδιάρης, με τον κ. Δουζίνα να απαντά ότι έχει στείλει επιστολή ο κ. Βούτσης. «Καταλαβαίνουμε Ελληνικά και δεν έχουν πάρει όλοι», επέμεινε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, δίνοντας τη σκυτάλη στον Π. Καμμένος, ο οποίος φώναζε περί κοινοβουλευτικού πραξικοπήματος. Ο ίδιος, μάλιστα, απευθυνόμενος προς κάποιον βουλευτή της πλειοψηφίας είπε: «Εσύ προσωπικά έστησες την ιστορία με τον Δανέλλη και επιχειρηματίες φίλοι σου»!

Αλέξανδρος Διαμάντης