Ζωή Κωνσταντοπούλου: Έγκλημα αυτό που συνέβη στο Μάτι

Πέμπτη 04 Οκτωβρίου 2018, 16:42
-A +A
Ζωή Κωνσταντοπούλου: Έγκλημα αυτό που συνέβη στο Μάτι

Πρόσθετα στοιχεία για ευθύνες και επιχείρηση συγκάλυψης για τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι προσκόμισε, όπως υποστήριξε, στην Eισαγγελία της Αθήνας η πρόεδρος της «Πλεύσης», Ζωή Κωνσταντοπούλου και ο υπεύθυνος της επικοινωνίας του κόμματος, Διαμαντής Καραναστάσης.

Σύμφωνα με το skai.gr, σε συμπληρωματικό υπόμνημα που κατέθεσαν σήμερα μετά τη μηνυτήρια αναφορά που ήδη έχουν υποβάλλει για τη βιβλική καταστροφή στο Μάτι περιλαμβάνονται και τα εξής. 

-Πρωτότυπες και αδημοσίευτες μαγνητοσκοπήσεις από το λιμάνι της Ραφήνας, το βράδυ της τραγωδίας από τις οποίες προκύπτει, όπως υποστηρίζουν, ότι ήδη από τις 23.05 το βράδυ, είχαν φθάσει στο Λιμάνι, σε χώρο μακριά από τα τηλεοπτικά συνεργεία, δυο σωροί οι οποίοι που παρέμεναν εκεί επί δίωρο τουλάχιστον. 

-Μαρτυρίες πολιτών που αναρτήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή δόθηκαν σε τηλεοπτικά συνεργεία και δημοσιογράφους.

-Αποκαλυπτικά δημοσιεύματα εκείνων των ημερών.

-Αναρτήσεις του Δήμου Αθηναίων για την εκκένωση της κατασκήνωσης και τη διάσωση των παιδιών, από τις οποίες προκύπτει ότι η εκκένωση της περιοχής από τις αρμόδιες αρχές με οργανωμένο τρόπο ήταν απολύτως εφικτή και 

-Τις δημόσιες τοποθετήσεις του πρωθυπουργού, αρμόδιων υπουργών , της περιφερειάρχη Αττικής, από τις οποίες προκύπτουν κατά τα καταγγελλόμενα ,εναλλασσόμενα σενάρια συγκάλυψης και μετάθεσης ευθυνών.

Όπως δήλωσε η κ. Κωνσταντοπουλου εξερχόμενη της Εισαγγελίας « αυτό που έγινε στο Μάτι δεν ήταν ατύχημα. Ήταν έγκλημα. Ένα ολοκαύτωμα σε καιρό ειρήνης. Οι υπεύθυνοι πρέπει να τιμωρηθούν, όπως και αυτοί που επιδιώκουν τη συγκάλυψη και την υπόθαλψη».

-A +A

Ροή Ειδήσεων

Δευτέρα 24/06/2019
Σελίδα με όλες τις ειδήσεις

Δημοφιλέστερα Άρθρα