Ζάκυνθος: Ηλεκτροπληξία η αιτία θανάτου του 9χρονου

Ζάκυνθος: Ηλεκτροπληξία η αιτία θανάτου του 9χρονου

Στην Πάτρα βρίσκεται η σορός του αδικοχαμένου 9χρονου αγοριού, που έχασε τη ζωή του το Σάββατο το βράδυ, στο Τσιλιβή Ζακύνθου. Η ιατροδικαστής της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Πατρών, Αγγελική Τσιόλα, που εξέτασε τον άτυχο 9χρονο, ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ «ότι σύμφωνα με την νεκροψία-νεκροτομή, η αιτία θανάτου του 9χρονου, είναι η ηλεκτροπληξία».

Υπενθυμίζεται ότι το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, το άτυχο παιδί έπαιζε «κρυφτό» με την παρέα του, όταν αποφάσισε να κρυφτεί πίσω από κεντρική μονάδα κλιματισμού ξενοδοχείου, με αποτέλεσμα να υποστεί ηλεκτροπληξία και να χάσει τη ζωή του.

Στο χωριό Μόλλας στην Αλβανία η κηδεία του 9χρονου

Στην ιδιαίτερη πατρίδα του, στο χωριό Μόλλας στο Ελμπασάν της Αλβανίας, θα τελεστεί η τελευταία πράξη του δράματος για τον άτυχο 9χρονο που κατέληξε ύστερα από ηλεκτροπληξία, το περασμένο Σάββατο, στο Τσιλιβή Ζακύνθου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ - ΜΠΕ, από το στενό οικογενειακό κύκλο του 9χρονου, μόλις ολοκληρωθεί η νεκροψία - νεκροτομή, τότε οι συγγενείς θα συνοδέψουν τη σορό στην Αλβανία, ώστε να γίνει η ταφή του παιδιού και η κηδεία πιθανότατα να πραγματοποιηθεί το μεσημέρι της Τρίτης.