Ζ. Κωνσταντοπούλου: Ο αντιμνημονιακός λόγος ήταν για κάποιους τέχνασμα ανέλιξης στην εξουσία

Ζ. Κωνσταντοπούλου: Ο αντιμνημονιακός λόγος ήταν για κάποιους τέχνασμα ανέλιξης στην εξουσία

«Ο ελληνικός λαός αποδείχθηκε πολύ πιο γενναίος από την ηγεσία του» αναφέρει σε άρθρο της στο freedomtv.gr, για τα τρία χρόνια από το δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου 2015, η Ζωή Κωνσταντοπούλου, συμπληρώνοντας πως «ο αντιμνημονιακός λόγος ήταν για κάποιους απλώς ένα τέχνασμα ανέλιξης στην εξουσία».

Σύμφωνα με την κ. Κωνσταντοπούλου, «η χώρα κι ο λαός μας παραμένουν επί δεκαετίες δέσμιοι φαύλων πολιτικών, που νέμονται την εξουσία για προσωπικό- και οικονομικό- όφελος» και πως «η Δικαιοσύνη, που μπορούσε και όφειλε να έχει λειτουργήσει προστατευτικά για τη Δημοκρατία και τους πολίτες, δέχτηκε να γίνει κι αυτή όργανο των δανειστών, που παίρνει εντολές για την αθώωση υπαλλήλων τους που ζημίωσαν τη χώρα (ΤΑΙΠΕΔ, ΕΛΣΤΑΤ)».

Η πρώην Πρόεδρος της Βουλής, σημειώνει ακόμη ότι «δικαιωμένοι, αλλά και αδικαίωτοι, είμαστε σήμερα όσοι αντιταχθήκαμε στην επιβολή του 3ου Μνημονίου. Δικαιωμένοι, γιατί αντισταθήκαμε στην προδοσία, στην παράδοση και στην υποταγή. Αδικαίωτοι, γιατί το ΟΧΙ που ψηφίσαμε και υπερασπιστήκαμε και υπερασπιζόμαστε, προδόθηκε και παραβιάσθηκε και παραβιάζεται», ενώ υπόσχεται πως θα συνεχίσει να αγωνίζεται για «για να οικοδομήσουμε ξανά την αυτοπεποίθηση και την πίστη αυτού του σπουδαίου λαού στις δυνάμεις του».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Φωτογραφία: Ιntime