Ζ. Κωνσταντοπούλου: «Κανίς που κάνει την πάπια ο Π. Πολάκης»

Ζ. Κωνσταντοπούλου: «Κανίς που κάνει την πάπια ο Π. Πολάκης»

Δριμεία επίθεση κατά του αναπληρωτή υπουργού Υγείας εξαπολύει η Ζωή Κωνσταντοπούλου, προειδοποιώντας τον Παύλο Πολάκη ότι η υπόθαλψη εγκληματία, η προστασία την οποία παρείχε και παρέχει στον διορισμένο Διοικητή του είναι αυτοτελώς κολάσιμα και ελεγκτέα.

Με ανάρτησή της στο Facebook η Ζωή Κωνσταντοπούλου σημειώνει ότι την ώρα που στα Δημόσια Νοσοκομεία της χώρας καταγράφονται θάνατοι ασθενών και, μάλιστα, παιδιών (Λαμία, Λάρισα), η τακτική του τζάμπα μάγκα που κόβει κορδέλες σε Νοσοκομεία χωρίς μηχανήματα κι εξοπλισμό, κατά το πρότυπο των εγκαινίων Μετρό χωρίς συρμούς, δεν πρόκειται να σώσει τον κ. Πολλάκη. Ούτε, όμως, και το να γρυλλίζει στους δημοσιογράφους την ώρα που νιαουρίζει στους δανειστές της χώρας και κουνάει την ουρά του στα συμφέροντα που εκπροσωπούν, αναφέρει η Ζ. Κωνσταντοπούλου.

Σε άλλο σημείο της ανάρτησής της η πρόεδρος της «Πλεύσης Ελευθερίας» κατηγορεί για θρασύδειλη και ντροπιαστική συμπεριφορά τον Π. Πολάκη προειδοποιώντας ότι «η ασυλία του δεν τον καλύπτει. Ούτε θα διαρκέσει επ 'άπειρον».