Ξεκίνησε η δεύτερη συνάντηση του Γ. Βασιλειάδη με τις ΠΑΕ

Ξεκίνησε η δεύτερη συνάντηση του Γ. Βασιλειάδη με τις ΠΑΕ

Σε εξέλιξη βρίσκεται η συνάντηση με το δεύτερο γκρουπ των ΠΑΕ που υποδέχτηκε στο γραφείο του ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης. Στη συνάντηση παρευρίσκονται οι Αλέξης Κούγιας (ΑΕΛ), Κωνσταντίνος Κολοκυθάς, Δημήτρης Βαγιάκος (Λεβαδειακός), Θεοδόσης Τσικνής (Λαμία) και Παναγιώτης Μονεμβασιώτης (Απόλλων Σμύρνης).

Οι επαφές του υφυπουργού συνεχίζονται, με στόχο να ενημερώσει όλες τις ομάδες για τις εξελίξεις και τα προβλήματα των τελευταίων ημερών, αλλά και να ακούσει τις θέσεις των εκπροσώπων των ΠΑΕ.

«Σας ευχαριστώ που ήρθατε σήμερα εδώ. Είστε το δεύτερο γκρουπ ομάδων που βλέπω, με στόχο να σας ενημερώσω για τις συνομιλίες και τα προβλήματα που υπάρχουν από τις συζητήσεις με τη FIFA και την UEFA. Πρέπει να χαράξουμε την επόμενη ημέρα, καθώς βρισκόμαστε σε μία οριακή κατάσταση. Αποτέλεσμα συσσωρευμένων λαθών και αστοχιών. Βλέπουμε ότι σε πολλούς τομείς υπάρχει ελπίδα, αλλά συμβαίνουν περιστατικά σαν αυτό και μας γυρίζουν πίσω», τόνισε στο καλωσόρισμά του ο Γιώργος Βασιλειάδης.

Αμέσως μετά έκλεισαν οι πόρτες του γραφείου του υφυπουργού, προκειμένου να συζητήσουν τα όσα έχουν συμβεί και ενδεχόμενες λύσεις για την αντιμετώπιση του προβλήματος.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Φωτογραφία: Intime News