Ξαναχτυπά ο Πολάκης για τα εμβόλια: Δεν έχουν ολοκληρωθεί οι μελέτες ασφαλείας, δεν καλύπτουν μεταλλάξεις

Ξαναχτυπά ο Πολάκης για τα εμβόλια: Δεν έχουν ολοκληρωθεί οι μελέτες ασφαλείας, δεν καλύπτουν μεταλλάξεις

Με τον Αλέξη Τσίπρα να δηλώνει πως το κόμμα του στηρίζει την εμβολιαστική προσπάθεια αλλά να μην επιπλήττει όσα στελέχη του εμφανίζονται να την υπονομεύουν, ο Παύλος Πολάκης ξαναχτυπά και με νέα του ανάρτηση επαναλαμβάνει ότι «δεν έχουν ολοκληρωθεί οι μελέτες ασφαλείας» για τα εμβόλια αλλά και ότι δεν καλύπτουν τις μεταλλάξεις

Ενδεχομένως και με αφορμή τη συζήτηση που άνοιξαν οι δηλώσεις Τσιτσιπά και οι αναφορές του στα εμβόλια ως πειραματικά, ο Παύλος Πολάκης επανέρχεται και μιλά και πάλι για φάρμακα και μάλιστα σηκώνει εκ νέου την σημαία της αντίστασης ως προς την υποχρεωτικότητα που έχει αποφασιστεί και εφαρμόζεται σε συγκεκριμένες ομάδες επαγγελματιών, το επάγγελμα των οποίων συνδέεται άμεσα με την υγεία και με άτομα που χρίζουν φροντίδας όπως οι ηλικιωμένοι και τα ΑμεΑ.

Μάλιστα συνδέει την υποχρεωτικότητα και τις διαθεσιμότητες με τις πυρκαγιές και υποστηρίζει πως όλα μαζί «αυξάνουν τον ατμό στη χύτρα της κοινωνίας» προειδοποιώντας πως «ΘΑ ΣΠΑΣΟΥΝ ΤΟ ΚΑΠΑΚΙ» και καταλήγει γράφοντας προς την κυβέρνηση «ΣΥΝΕΡΘΕΤΕ Η ΦΥΓΕΤΕ!!!»

Στην ανάρτησή του γράφει:

«Τεστ με οργανωμένο τρόπο με ενίσχυση Πρωτοβάθμιας

-Φάρμακα(κολχικινη,ιβερμεκτινη,μονοκλωνικά,τολιζουμαμπη,βαρισιτινιμπη κλπ)

-Κλινικες κοβιντ με συσκευές hi-flow παντού και ΜΕΘ με εκπαιδευμένο προσωπικό.

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ !!

Κάντε αυτά που πρέπει έστω και τώρα!

ΣΑΣ ΤΑΧΩ ΠΕΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΡΙΝ:

«Μην ποντάρετε όλη την αντιμετώπιση στα εμβόλια,γιατί δεν έχουν ολοκληρωθεί οι μελέτες ασφαλείας και γιατί θα υπάρξουν μεταλλάξεις του ιου που δεν θα τις καλύπτουν»

Η μετάλλαξη Δέλτα το ΑΠΕΔΕΙΞΕ και στις χώρες με υψηλά ποσοστά εμβολιαστικής κάλυψης!

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΔΙΧΑΣΜΟ,ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΕΚΔΙΚΗΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑΣ !

Έχετε εγκλωβιστεί σε ένα αδιέξοδο.

Ούτε τα λοκ νταουν ούτε ο μονόδρομος των εμβολίων οδηγούν σε λύση !

Οι πυρκαγιές με την τεράστια καταστροφή ,αυξάνουν τον ατμό στη χύτρα της κοινωνίας ,οι απολύσεις και οι διαθεσιμότητες ΘΑ ΣΠΑΣΟΥΝ ΤΟ ΚΑΠΑΚΙ!!!

ΣΥΝΕΡΘΕΤΕ Η ΦΥΓΕΤΕ!!!»

Δεν είναι η πρώτη φορά. Ο Παύλος Πολάκης έχει δηλώσει πως δεν έχει εμβολιαστεί καθώς και ότι θα το πράξει ενδεχομένως το φθινόπωρο εάν το κρίνει. Μάλιστα αποτελεί και την αιτία που τέθηκε θέμα στη Βουλή να απαγορευθεί η εμφάνισε στο χώρο μη εμβολιασμένων βουλευτών.

Επίσης έχει χαρακτηρίσει πειραματικά τα εμβόλια ενώ ζητά διαρκώς να υπάρξει προμήθεια φαρμάκων αν και οι ειδικοί υποστηρίζουν πως δεν αποτελούν τη λύση. Αμφισβητεί διαρκώς τα εμβόλια όπως και το επιστημονικό προσωπικό ρίχνοντας νερό στον μύλο αντιεμβολιαστών και όσων εμφανίζονται διστακτικοί έναντι των εμβολίων.

Το γεγονός όμως ότι ο Αλέξης Τσίπρα αποφεύγει επιμελώς να επιπλήξει τον στενό του συνεργάτη παρά τις εσωκομματικές αντιδράσεις που έφτασαν στο σημείο στελέχη να θέτουν ανοιχτά το θέμα της γραμμής του κόμματος επιτρέπει να λειτουργεί με αυτόν τον τρόπο αλλά και να επιτρέπονται εκτιμήσεις σύμφωνα με τις οποίες ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και ο ΣΥΡΙΖΑ έχουν στόχο να κλείνουν το μάτι σε όσους αντιδρούν αναζητώντας ψήφους σε όλες τις πλευρές.