«Ύστερα αναρωτιέται γιατί όσα λέει δεν τα ακούει κανείς»
Στ. Πέτσας για Αλ. Τσίπρα

«Ύστερα αναρωτιέται γιατί όσα λέει δεν τα ακούει κανείς»

Σκληρή κριτική στον Αλέξη Τσίπρα για την αποχώρηση του αρχηγού του Σύριζα από τη Βουλή κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας του περιβαλλοντικού νομοσχεδίου, άσκησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. «Ο κ. Τσίπρας είναι απών από την αντιμετώπιση των προβλημάτων των πολιτών» σχολίασε ο Στέλιος Πέτσας και επισήμανε ότι «ύστερα αναρωτιέται γιατί όσα λέει δεν τα ακούει κανείς».

Ο κ. Πέτσας κατηγόρησε τον κ.Τσίπρα για τη σημερινή του απουσία από τη Βουλή λέγοντας ότι «αντί να συμβάλει εποικοδομητικά στο διάλογο για μια πιο περιβαλλοντικά φιλική και βιώσιμη ανάπτυξη, επέλεξε να αποχωρήσει από τη Βουλή» και υπογράμμισε ότι «ο κ. Τσίπρας είναι απών. Από την αντιμετώπιση των προβλημάτων των πολιτών, ιδίως σε αυτή την κρίσιμη συγκυρία που και η Ελλάδα δίνει τη παγκόσμια μάχη απέναντι στην πανδημία του κορονοϊού»

«Και ύστερα αναρωτιέται γιατί όσα λέει δεν τα ακούει κανείς. Γιατί και σήμερα με την αποχώρησή του απέδειξε ότι δεν έχει τίποτα να πει. Τα άδεια έδρανα του ΣΥΡΙΖΑ είναι η φωτογραφία της απουσίας πολιτικής», κατέληξε ο Στέλιος Πέτσας.

Νωρίτερα, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης αποχώρησε από τη Βουλή καταγγέλλοντας τις δήθεν «αντιδημοκρατικές διαδικασίες της Βουλής σχετικά με το γεγονός ότι πλέον οι βουλευτές έχουν τη δυνατότητα να ψηφίσουν μέσω επιστολής» για να προκαλέσει την άμεση αντίδραση του Πρόεδρου της Βουλής, Κ. Τασούλας ο οποίος υπεραμύνθηκε της απόφασης λέγοντας ότι αποφασίστηκε όσο διαρκεί η έκτακτη κατάσταση να δίδεται η δυνατότητα της επιστολικής ψήφου στους βουλευτές.

Υπενθύμισε δε ότι η κυβερνώσα πλειοψηφία θα μπορούσε να επικαλεστεί τη δυνατότητα τα νομοσχέδια να εγκρίνονται μόνο από τις αρμόδιες κοινοβουλευτικές επιτροπές.