7ος χρόνος, ημέρα 2184η
Κυριακή, 24 Οκτωβρίου 2021

Ύποπτα παιχνίδια καταγγέλουν τα ΝΕΑ

Ύποπτα παιχνίδια καταγγέλουν τα ΝΕΑ

Για περίεργα παιχνίδια της κυβέρνησης με στόχο τον εκβιασμό και εν τέλει τον εκφοβισμό και τη φίμωση των «ΝΕΩΝ» κάνει λόγο η εφημερίδα σε δημοσίευμά της στην ιστοσελίδα tanea.gr. 

Όπως αναφέρει σχετικά ο αρμόδιος υπουργός Νίκος Τόσκας παραδέχτηκε σε τηλεφωνική επικοινωνία ότι εμφανίστηκαν στα «ΝΕΑ» τρεις αστυνομικοί του Τμήματος Καλλιθέας αναζητώντας τον διευθυντή της εφημερίδας Παναγιώτη Λάμψια αλλά όχι για να τον συλλάβουν. Ο κ. Τόσκας ισχυρίστηκε μετά τρίωρο και αφού δεν είχε ανευρεθεί ο Παναγιώτης Λάμψιας ότι «προσήλθαν στα “ΝΕΑ” για να διερευνήσουν τις συνθήκες ασφαλείας»!!

Η εφημερίδα ισχυρίζεται πως η κυβέρνηση με «αυτό τον ελάχιστα πιστευτό, και πρόδηλα έωλο ισχυρισμό, προσπάθησε να αποκρύψει την πραγματικότητα».

«Είναι προφανές ότι η κινητοποίηση των πολιτικών κομμάτων, των δημοσιογράφων και άλλων παραγόντων της δημόσιας ζωής είχε ως αποτέλεσμα ύστερα από έντονες παρασκηνιακές διαβουλεύσεις, στις οποίες μετείχε ενεργά και το Γραφείο του Πρωθυπουργού, να μην υλοποιήσει τις απειλές του ο Καμμένος, τις οποίες είχε προαναγγείλει πομπωδώς από το πρωί μέσω του Σκάι εξαπολύοντας νέα άθλια επίθεση κατά των «ΝΕΩΝ», σε μια προφανή προσπάθεια να αποσείσει τις βαριές πολιτικές και προσωπικές ευθύνες που έχει για την πώληση στρατιωτικού οπλισμού στη Σαουδική Αραβία» αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

Τα ΝΕΑ κάνουν «λόγο για τρομοκρατικού χαρακτήρα πρακτική που ακολουθεί απέναντι τους ο [Υπουργός Άμυνας] προκειμένου να φιμώσει την εφημερίδα και τους συντάκτες της και να σταματήσει το μπαράζ των αποκαλύψεων για τον σκοτεινό ρόλο που έχει παίξει στην υπόθεση της πώλησης όπλων»

 

Φωτογραφία Intime News