Ύβρεις και σπρωξιές στην ιδιοκτήτρια του City Plazza από καταληψίες του κτηρίου

Ύβρεις και σπρωξιές στην ιδιοκτήτρια του City Plazza από καταληψίες του κτηρίου

Επίθεση δέχθηκε η ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου City Plaza, το οποίο τελεί υπό κατάληψη τα τελευταία τρία χρόνια. Η Αλίκη Παπαχελά πήγε ξανά να ζητήσει να αποχωρήσουν οι καταληψίες με αποτέλεσμα να δεχτεί σπρωξιές και ύβρεις.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του OPEN TV οι καταληψίες δεν επέτρεψαν την είσοδο στην ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου με την ίδια να υποστηρίζει ότι κάθε φορά επισκέπτεται τον χώρο δέχεται προπηλακισμούς, σπρωξιές και ύβρεις.

Εδώ και τρία χρόνια το ξενοδοχείο τελεί υπό κατάληψη από ομάδα αγνώστων. «Αυτοί εδώ οι άνθρωποι που με δέρνουν και με διώχνουν, τι είναι στην περιουσία μου;», διερωτάται η κυρία Παπαχελά. Η ίδια ζητά εξηγήσεις για την καταπάτηση της περιουσίας της και θέλει να αποχωρήσουν.

Παρά τις τρεις εισαγγελικές εντολές και τις προσπάθειες της ιδιοκτήτριας να εκκενωθεί ο χώρος, οι καταληψίες βρίσκονται ακόμη μέσα στο χώρο του ξενοδοχείου. «Γίνεται διακίνηση ναρκωτικών, γίνεται κάποιου είδους πορνεία», καταγγέλλει και τονίζει ότι εκείνη συνεχίζει να πληρώνει ΕΝΦΙΑ και φόρους για το κτίριο που δεν της επιτρέπεται να αξιοποιήσει.