Τζ. Κούσνερ: Οι πολιτικές Τραμπ βοηθούν την Αφροαμερικανική κοινότητα να ξεφύγει απο τα όσα διαμαρτύρεται

Τζ. Κούσνερ: Οι πολιτικές Τραμπ βοηθούν την Αφροαμερικανική κοινότητα να ξεφύγει απο τα όσα διαμαρτύρεται

Ο σύμβουλος του Λευκού Οίκου Τζάρεντ Κούσνερ χαρακτήρισε τα προβλήματα της Αφροαμερικανικής με την ανισότητα και το ρατσισμό ως "παράπονα", κατά τη διάρκεια συνέντευξης τη Δευτέρα στο "Fox & Friends".

"Το πράγμα που έχουμε δει στη Μαύρη κοινότητα, η οποία είναι κυρίως Δημοκρατικη", είπε, "είναι ότι οι πολιτικές του Προέδρου Τραμπ είναι οι πολιτικές εκείνες που μπορούν να βοηθήσουν τους ανθρώπους της να ξεφύγουν από τα προβλήματα για τα οποία διαμαρτύρονται, αλλά πρέπει να θέλουν οι ίδιοι να είναι επιτυχημένοι".

"Αυτό που βλέπετε σε ολόκληρη τη χώρα τώρα είναι μια πλατιά υποστήριξη από Μαύρη κοινότητα που καταλαβαίνει ότι όλα οφείλονται στα μέσα ενημέρωσης και στους Δημοκρατικούς και οσα λένε για τον Πρόεδρο Τραμπ", πρόσθεσε ο Κούσνερ.

Σημειώνεται ότι κατά τη διάρκεια μιας από τις σκληρές αντιπαραθέσεις τους στο δεύτερο και τελευταίο τους τηλεοπτικό ντιμπέιτ ενόψει των προεδρικών εκλογών της 3ης Νοεμβρίου στις ΗΠΑ, ο υποψήφιος των Δημοκρατικών Τζο Μπάιντεν κατηγόρησε τον Ρεπουμπλικάνο πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ ότι "ρίχνει λάδι σε κάθε ρατσιστική φωτιά".

"Είμαι ο λιγότερο ρατσιστής από όλους τους παριστάμενους σε αυτή την αίθουσα", υποστήριξε από την πλευρά του ο Τραμπ, ερωτηθείς σχετικά με τις μαζικές φετινές κινητοποιήσεις στις ΗΠΑ εναντίον της αστυνομικής βαρβαρότητας, των φυλετικών και κοινωνικών ανισοτήτων.

Ο Μπάιντεν επανήλθε αμέσως, υποστηρίζοντας πως ο Τραμπ είναι "από τους πιο ρατσιστές προέδρους στη σύγχρονη ιστορία" των ΗΠΑ.