7ος χρόνος, ημέρα 2102η
Τρίτη, 3 Αυγούστου 2021

Τσίπρας: Επιμένει να καταγγέλλει τη κυβέρνηση για διχασμό

Τσίπρας: Επιμένει να καταγγέλλει τη κυβέρνηση για διχασμό

Εμμένει στην στάση του να κατηγορεί την κυβέρνηση ότι διχάζει στο θέμα του εμβολιασμού, ο Αλέξης Τσίπρας, όταν ο ίδιος και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, στέλνουν με κάθε ευκαιρία αμφιλεγόμενα μηνύματα και κλείνουν το μάτι στους ανεμβολίαστους με γνώμονα τα μικροπολιτικά οφέλη. 

Στο ίδιο μήκος κύματος, ο Αλ. Τσίπρας από το Ηράκλειο της Κρήτης αφενός κάλεσε τους πολίτες να εμβολιαστούν, αφετέρου όμως δεν παρέλειψε να επιτεθεί στην κυβέρνηση, κατηγορώντας την ότι τους διχάζει και ότι αντί να λαμβάνει μέτρα που θα προλάβουν την επιδείνωση της πανδημίας, τρέχει πίσω από την αύξηση των κρουσμάτων με lockdown που θα είναι καταστροφικά μέσα στην τουριστική περίοδο.

Εν συνεχεία αναφέρθηκε στην πορεία της οικονομίας, εκτιμώντας ότι μετά την κρίση που βίωσε η χώρα «κάποιοι κλάδοι της οικονομίας θα είναι δύσκολο να ανακάμψουν, καθώς υπάρχει μεγάλη επιβάρυνση από την πανδημία», μην παραλείποντας και εδώ να αφήσει αιχμές κατά της κυβερνητικής πολιτικής υποστηρίζοντας πως υπάρχει «έλλειμμα σχεδιασμού και πολιτικής βούλησης ώστε να στηριχθούν για να ανακάμψουν».

Σχετικά με το σχέδιο ανάκαμψης που κατέθεσε κυβέρνηση στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή και έλαβε τα εύσημα από Ευρωπαίους αξιωματούχους ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ισχυρίστηκε ότι «η χώρας μας ήταν η μοναδική για την οποία υπήρξαν σημαντικές παρατηρήσεις, και εκλήθη να κάνει τροποποιήσεις».