Τροχαίο στον Κηφισό ανάμεσα σε νταλίκα και δύο ΙΧ - Δυο νεκροί

Τροχαίο στον Κηφισό ανάμεσα σε νταλίκα και δύο ΙΧ - Δυο νεκροί

Χωρίς τις αισθήσεις τους απεγκλωβίστηκαν τρία άτομα, δύο άνδρες και μια γυναίκα, έπειτα από τροχαίο που σημειώθηκε στις 5.40 τα ξημερώματα, στη λεωφόρο Κηφισού, στο ρεύμα προς Πειραιά, στο ύψος του ΙΚΕΑ.

Τα τρία άτομα διακομίστηκαν σοβαρά τραυματισμένα, με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, στο Αττικό νοσοκομείο. Νεκροί είναι οι δύο άνδρες, ενώ η γυναίκα νοσηλεύεται στη ΜΕΘ σε σοβαρή κατάσταση.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Τροχαία που επικαλείται το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η νταλίκα κατά την είσοδό της στο ανοδικό ρεύμα του κεντρικού δρόμου έχασε τον έλεγχο και συγκρούστηκε με τα δύο οχήματα που κινούνταν στην κάθοδο, ενώ ο οδηγός της φέρεται να ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ. 

Σύμφωνα πάντα με την Τροχαία, το αλκοτέστ στο οποίο υποβλήθηκε ο οδηγός της νταλίκας έδειξε ότι το ποσοστό του οινοπνεύματος ήταν πολύ ψηλότερο από το όριο. Σημειώνεται, ότι ο 64χρονος κρατείται στο Α'' Τμήμα Τροχαίας Δυτικής Αττικής.

Στην επιχείρηση απεγκλωβισμού συμμετείχαν 12 πυροσβέστες με 4 οχήματα. 

Στην κάθοδο της Κηφισού επικρατεί κυκλοφοριακή συμφόρηση, αφού είχαν κλείσει οι δύο λωρίδες της Κηφισού. Πλέον, η κατάσταση ομαλοποιείται αφού δόθηκαν στην κυκλοφορία οι δύο λωρίδες. 

Φωτογραφία αρχείου