Σοβαρό τροχαίο στην Κορωπίου - Δύο νεκροί

Σοβαρό τροχαίο στην Κορωπίου - Δύο νεκροί

Σοβαρό τροχαίο με δύο νεκρούς και έναν τραυματία σημειώθηκε στις 10.15 στη λεωφόρο Κορωπίου - Μαρκοπούλου, στο 27ο χιλιόμετρο, όταν βυτιοφόρο γεμάτο καύσιμα συγκρούστηκε με ένα φορτηγό.

Ο οδηγός και ο συνοδηγός του φορτηγού έχασαν τη ζωή τους, ενώ ο οδηγός του βυτιοφόρου απεγκλωβίστηκε τραυματισμένος και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς».

Ολόκληρη η περιοχή έχει αποκλειστεί λόγω διαρροής καυσίμου από το βυτιοφόρο και βρίσκεται σε εξέλιξη επιχείρηση της Πυροσβεστικής για να μην σημειωθεί έκρηξη.

Μάλιστα οι αξιωματικοί της πυροσβεστικής, που βρίσκονται στο σημείο, έχουν απαγορεύσει και τη χρήση κινητών τηλεφώνων εντός της αποκλεισμένης περιοχής, ενώ έχουν κινηθεί οι διαδικασίες για την μετάγγιση του καυσίμου σε άλλο βυτιοφόρο.

Στον τόπο του δυστυχήματος παραμένουν τα συνεργεία της Πυροσβεστικής, καθώς και ειδικά οχήματα της εταιρείας που ανήκε το βυτιοφόρο, προκειμένου να γίνει μετάγγιση της βενζίνης που μετέφερε, καθώς από την σύγκρουση προκλήθηκε διαρροή και υπήρξε κίνδυνος έκρηξης. Για το λόγο αυτό εξακολουθεί να είναι αποκλεισμένη η περιοχή.

Τα αίτια της σύγκρουσης ερευνώνται από την Τροχαία.

Τροχαίο 1

Τροχαίο 2