Τουρκική πρεσβεία: Απολύτως απαράδεκτο να κυκλοφορεί ελεύθερος ο Κουφοντίνας

Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2019, 12:13
-A +A
Τουρκική πρεσβεία: Απολύτως απαράδεκτο να κυκλοφορεί ελεύθερος ο Κουφοντίνας

Με μια σκληρή ανακοίνωση στο Twitter η τουρκική πρεσβεία χαρακτηρίζει απαράδεκτο το γεγονός ότι η ελληνική κυβέρνηση ενέκρινε νέα εξαήμερη άδεια στον τρομοκράτη Δημήτρη Κουφοντίνα δίνοντάς του, όπως τονίζει, τη δυνατότητα να περιφέρεται ελεύθερα γύρω από τα θύματα του και τις οικογένειές τους.

«Είναι απολύτως απαράδεκτο ότι ο Κουφοντίνας, ένας τρομοκράτης που δεν δείχνει μετάνοια για τα αχαρακτήριστα εγκλήματά του, μπορεί να κάνει συχνά διακοπές από τη φυλακή και να περιπλανάται ελεύθερα γύρω από τα επιζώντα θύματα του και τις οικογένειές τους», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανάρτηση.

Υπενθυμίζεται, ότι άλλη μία άδεια στον Δημήτρη Κουφοντίνα, η οποία ξεκινά στις 28 Φεβρουαρίου και θα διαρκέσει έξι ημέρες, αντί για τέσσερις όπως ίσχυε μέχρι πρότινος, ενέκρινε πριν λίγες ημέρες το Συμβούλιο των φυλακών.

Ο μέχρι τώρα ο καταδικασμένος σε 11 φορές ισόβια για εγκλήματα της τρομοκρατικής οργάνωσης 17 Νοέμβρη, λάμβανε άδειες 4 ημερών συν δύο ημέρες ακόμη ως οδοιπορικά. Επειδή όμως, λόγω των έργων του Μαλιακού μειώθηκε κατά 17 χιλιόμετρα η απόσταση μεταξύ της αγροτικής φυλακής του Βόλου όπου κρατείται και του Βαρνάβα που βρίσκεται η κατοικία του, συνεπώς δεν υπερβαίνει τα 300 χλμ. που αποτελούν προϋπόθεση για να δοθούν οδοιπορικά, οι μέρες που του χορηγήθηκαν αυξήθηκαν.

Φωτογραφία intime news

-A +A

Ροή Ειδήσεων

Κυριακή 26/05/2019
Σελίδα με όλες τις ειδήσεις

Δημοφιλέστερα Άρθρα