Τον «Μύλο των Ξωτικών» επισκέφθηκε ο Κυρ. Μητσοτάκης

Τον «Μύλο των Ξωτικών» επισκέφθηκε ο Κυρ. Μητσοτάκης

Στον «Μύλο των Ξωτικών» στα Τρίκαλα βρέθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όπου ξεναγήθηκε σε όλους τους χώρους του χριστουγεννιάτικου πάρκου, παρακολούθησε εκδηλώσεις και θεματικά παιχνίδια μαζί με τους πολίτες που βρίσκονταν στο χώρο, ενώ φωτογραφήθηκε και συνομίλησε μαζί τους.

Ο πρωθυπουργός κατά την περιήγησή του στον «Μύλο των Ξωτικών» συνοδευόταν από τον αντιπεριφερειάρχη Χρήστο Μιχαλάκη και άλλα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας.

mitsotakis

Σύμφωνα με το trikalavoice, νωρίτερα ο πρωθυπουργός έγινε δεκτός από τον δήμαρχο Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου στο «Κέντρο Κοινότητας» του Δήμου και ενημερώθηκε από την προϊσταμένη Βέρα Ντάκου για τις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνονται για στήριξη ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων.

Ο πρωθυπουργός συνεχάρη τους εργαζόμενους για το έργο και την προσφορά τους, τονίζοντας τη σημασία που έχει για την κυβέρνηση η καταπολέμηση των ανισοτήτων και του κοινωνικού αποκλεισμού. Η πρωτοποριακή αυτή δομή αποτελεί το πρώτο σημείο επαφής του πολίτη με τις κοινωνικές υπηρεσίες του δήμου και από εκεί παρέχεται ενημέρωση για τα επιδόματα που δικαιούται, τους φορείς, τις υπηρεσίες αλλά και προγράμματα που παρέχουν κοινωνική φροντίδα σε τοπικό, περιφερειακό και εθνικό επίπεδο.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην πόλη των Τρικάλων ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε επίσης την ευκαιρία να συνομιλήσει με μέλη του συλλόγου ΑμεΑ «Ελπίδα».

Ολοκληρώνοντας την παρουσία του στα Τρίκαλα, ο Πρωθυπουργός συναντήθηκε το βράδυ της Παρασκευής με στελέχη της ΝΟΔΕ Τρικάλων συνοδευόμενος, μεταξύ άλλων, από τον Υπουργό Δικαιοσύνης, Κώστα Τσιάρα, τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, αρμόδιο για την Κοινή Αγροτική Πολιτική, Κώστα Σκρέκα και από τους βουλευτές της ΝΔ στη Θεσσαλία.