7ος χρόνος, ημέρα 2158η
Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου 2021

Tο σχέδιο ανασυγκρότησης της βόρειας Εύβοιας συζήτησαν Λιβανός - Μπένος

Tο σχέδιο ανασυγκρότησης της βόρειας Εύβοιας συζήτησαν Λιβανός - Μπένος
Eurokinissi

Με τον επικεφαλής της επιτροπής για το Σχέδιο Ανασυγκρότησης της βόρειας Εύβοιας, Σταύρο Μπένο, συναντήθηκε σήμερα ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Σπήλιος Λιβανός.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης που πραγματοποιήθηκε στο κτίριο του υπουργείου, συζητήθηκε το ολιστικό σχέδιο ανάπτυξης και ανασυγκρότησης το οποίο αφορά στο σύνολο του παραγωγικού και κοινωνικού τομέα, όλους τους πολίτες και έχει ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα. Καθοριστικός θα είναι ο ρόλος του ΥπΑΑΤ και του οργανισμού ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ ώστε η ανάπλαση της Β. Εύβοιας να έχει όλα τα στοιχεία της δημιουργίας ενός εθνικού υποδείγματος. Επίσης συζητήθηκε το θέμα της αγροδιατροφής στην Εύβοια.

Στη σύσκεψη πήραν μέρος : ο ΓΓ του ΥΠΑΑΤΑΤ Κώστας Μπαγινέτας, ο πρόεδρος του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ καθηγητής κ. Σέρκος Χαρουτουνιάν και ο Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού Παναγιώτης Χατζηνικολάου, ο σύμβουλος του πρωθυπουργού αν. καθηγητής Γρηγόρης Βάρας, ο Γενικός Διευθυντής του «Ιδρύματος Καπετάν Βασίλη και Κάρμεν Κωνσταντακόπουλου» Ξενοφών Κάππος και ο υπεύθυνος Προγραμμάτων του Σωματείου «Διάζωμα» Ευδόκιμος Φρέγκογλου.