Το μήνυμα του Γιάννη Αντετοκούνμπο στον αδερφό του για τα ρατσιστικά σχόλια εναντίον του

Το μήνυμα του Γιάννη Αντετοκούνμπο στον αδερφό του για τα ρατσιστικά σχόλια εναντίον του

Μήνυμα συμπαράστασης στον αδερφό του Θανάση έστειλε μέσω twitter από τις ΗΠΑ ο διεθνής καλαθοσφαιριστής και αστέρας του NBA Γιάννης Αντετοκούνμπο με αφορμή τα ρατσιστικά σχόλια εναντίον του.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ζητά από τον αδερφό του να μην αφήσουν αρνητικά σχόλια να αλλάξουν αυτή την οικογένεια και την αγάπη τους για την χώρα στην οποία μεγάλωσαν.

«Εγώ και τα αδέλφια μου είμαστε Ελληνονιγηριανοί και σε όποιον αρέσει και θα συνεχίσουμε να εκπροσωπούμε και να μιλάμε με τα καλύτερα λόγια για την Πατρίδα μας» σημειώνει ο Γιάννης Αντετοκούμπο στη συναισθηματικά φορτισμένη ανάρτησή του.

Ολόκληρη η ανάρτηση του Γιάννη Αντετοκούνμπο: 

«Καταρχάς Θανάση θέλω να σου ζητήσω συγγνώμη γιατί ξέρω αυτό που θα πω θα τραβήξει πολλά βλέμμα πάνω σου και πάνω μου και ξέρω είναι κάτι που δεν θες..

Αλλά είμαι σίγουρος άμα ήταν ο μπαμπάς εδώ θα ήταν πολύ απογοητευμένος αν κρατήσω την σιωπή μου. Εχω χάσει τον ύπνο μου τις τελευταίες μέρες για το αρνητικό - ρατσιστικό περιστατικό που έγινε πρόσφατα.

Αν αυτό μπορεί να συμβεί στον Θανάση ο οποίος εκπροσωπεί με περηφάνια και με ένα συνεχές χαμόγελο την Εθνική Ελλάδας και τον Παναθηναϊκό, δεν μπορώ να φανταστώ τι περνάνε άλλοι έγχρωμοι στην Ελλάδα. Είμαι πάρα πολύ λυπημένος και απογοητευμένος.. 

Αλλά δεν θα αφήσουμε τα αρνητικά σχόλια να αλλάξουν αυτή την οικογένεια και την αγάπη μας για την χώρα στην οποία μεγαλώσαμε. Εγώ και τα αδέλφια μου είμαστε Ελληνονιγηριανοί και σε όποιον αρέσει και θα συνεχίσουμε να εκπροσωπούμε και να μιλάμε με τα καλύτερα λόγια για την Πατρίδα μας».