ΓΔ: 828,43 3,41 (0,41 %)

Τζίρος: 25,29 εκατ. €   RT

7ος χρόνος, ημέρα 1954η
Δευτέρα, 8 Μαρτίου 2021

ΓΔ: 828,43 3,41 (0,41 %)

Τζίρος: 25,29 εκατ. €   RT

To iNTEA σε 100 καταστήματα ΑΒ Βασιλόπουλος

To iNTEA σε 100 καταστήματα ΑΒ Βασιλόπουλος

Ο ΑΒ Βασιλόπουλος στηρίζει τα ελληνικά προϊόντα και αυτή η στήριξη γίνεται πράξη με τη διάθεση του iNTEA, Λειτουργικό Τσάι του Βουνού Ολύμπου! Η σειρά προϊόντων iNTEA σε κάψουλες τύπου Nespresso είναι πλέον στα ράφια περίπου 100 καταστημάτων της μεγάλης αλυσίδας super market ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ, για να το βρεις κι εσύ στο πλησιέστερο κατάστημα σε εσένα.

«Έχουμε επιπλέον 100 λόγους να νοιώθουμε υπερήφανοι για τα καινοτόμα προϊόντα μας» δήλωσε ο πρόεδρος της Inbeverages κ. Γρηγόρης Δούνης, για να συμπληρώσει «Θεωρούμε ότι το προφίλ της αλυσίδας ΑΒ ταιριάζει απόλυτα με τον τρόπο που θέλουμε να παρουσιάζεται ένα τόσο ιδιαίτερο και πρωτοποριακό, για την ελληνική αγορά, προϊόν όπως το λειτουργικό τσάι iNTEA. Πλέον όποιος θέλει να ακολουθήσει τον υγιεινό τρόπο διατροφής που προτείνουμε, θα μπορεί να το εντάξει στην καθημερινότητά του ακόμα πιο εύκολα».

Το iNTEA είναι το μοναδικό ελληνικό λειτουργικό τσάι στην αγορά που διατίθεται σε κάψουλες Nespresso, ενώ η καινοτομία του βασίζεται στο συνδυασμό της ποικιλίας του ευεργετικού τσαγιού του βουνού Ολύμπου, με πέντε βότανα που κάνουν καλό στον οργανισμό, για υγεία, ομορφιά και ευεξία.

Η αρχή της συνεργασίας με την αλυσίδα σούπερ μάρκετ ΑΒ είχε γίνει με τα hypermarket, αλλά πλέον η διάθεση της σειράς iNTEA προχώρησε και στα υπόλοιπα μεγάλα καταστήματα, Αττικής, Θεσσαλονίκης, Πάτρας, Λάρισας, Ηρακλείου και σχεδόν κάθε πρωτεύουσας νομού στην Ελλάδα. Στα ράφια ο πελάτης του σούπερ μάρκετ θα μπορεί να βρει σύντομα και την έκδοση iNTEA με τα κλασσικά φακελάκια τσαγιού σε βιοδιασπώμενες πυραμίδες και στον ΑΒ Βασιλόπουλο.

Για να βρεις το κατάστημα ΑΒ που σε εξυπηρετεί, κάνε κλικ στον χάρτη εδώ