Το «ευχαριστώ» της μητέρας της 9χρονης στον Κυριάκο Μητσοτάκη
Ρόδος

Το «ευχαριστώ» της μητέρας της 9χρονης στον Κυριάκο Μητσοτάκη

«Ευχαριστώ» στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, για την παρέμβαση της κυβέρνησης που της βρήκε λύση στο πρόβλημα της ανεργίας είπε δημοσίως η μητέρα της 9χρονης από τη Ρόδο που πριν λίγες μέρες λιποθύμησε λόγω ασιτίας, μιλώντας στο ΣΚΑΙ

«Τελείωσα την ανεργία μου, πήρα την δίμηνη παράταση, να είναι καλά ο κ. Μητσοτάκης, φρόντισε γι' αυτό. Το παιδί είναι μια χαρά. Όχι απλά είναι καλά, η βοήθεια του κόσμου απεριόριστη. Ένιωσα ότι μπορεί οι Έλληνες μεταξύ μας να τρωγόμαστε, αλλά σε μία τέτοια κατάσταση, γίναμε ενωμένοι, γίναμε μία γροθιά. Και δεν την περίμενα τόση αγάπη από τον κόσμο. Δεν την περίμενα.», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η λύση στο πρόβλημα της ανεργίας της μητέρας βρέθηκε στο τέλος της προηγούμενης εβδομάδας. Ο ΓΓ κοινωνικής αλληλεγγύης επικοινώνησε μαζί της, ενώ της βρήκαν εργασία σε ιδιωτική επιχείρηση.

Η μητέρα της 9χρονης προσέθεσε ακόμα: «Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Σταμάτη. Μιλάω καθημερινά, με νοιάζεται, με παίρνει, με ρωτάει κάθε μέρα, πώς είσαι Μαρία; Πώς είναι τα παιδιά; Πώς είσαι εσύ; Να μην στεναχωριέσαι. Είναι άνθρωπος. Η κυβέρνηση έδειξε την ανθρωπιά της. Έχω απεριόριστη αγάπη από την κυβέρνηση μας.»

Στο θέμα αναφέρθηκε και ο ΓΓ κοινωνικής αλληλεγγύης ο οποίος σημείωσε ότι οφείλει «να συγχαρώ και την κοινότητα της Ρόδου που έσπευσε να βοηθήσει, από την άλλη βέβαια να πω και τα συγχαρητήρια στην εταιρεία με την οποία ήρθαμε σε επαφή η οποία πρόσφερε δουλειά σε αυτή τη γυναίκα και μάλιστα με τηλεργασία ώστε να μπορεί να είναι και με τα δυο της παιδιά στο σπίτι.».

Αύριο στη Ρόδο θα βρεθεί ο γενικός γραμματέας κοινωνικής Αλληλεγγύης, για να δει από κοντά την οικογένεια.