7ος χρόνος, ημέρα 2061η
Τετάρτη, 23 Ιουνίου 2021

Νίκος Χαρδαλιάς: Το βίντεο από την επίθεση στα καταστήματα της συζύγου του - «Από θαύμα δεν είχαμε νεκρό»

Το βίντεο από την επίθεση στα καταστήματα της συζύγου του - «Από θαύμα δεν είχαμε νεκρό»

Βίντεο από την εμπρηστική επίθεση στις επιχειρήσεις της συζύγου του δημοσιοποίησε σήμερα ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης των Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς. Το βίντεο είναι από κάμερες ασφαλείας καταστήματος.

Όπως αναφέρει ο κ. Χαρδαλιάς στην ανάρτησή του, ένας περαστικός είδε τη φωτιά, σταμάτησε με το αυτοκίνητό του, κατέβηκε με ένα μπουκάλι νερό και πλησίασε να τη σβήσει, όμως εκείνη την ώρα εξερράγη ο εμπρηστικός μηχανισμός.

«Δύο βήματα παραπάνω να είχε κάνει θα ήταν τώρα νεκρός!», έγραψε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας.

Η ανάρτηση του Ν. Χαρδαλιά

«Προς άνανδρα θρασίμια! Από θαύμα δεν καταφέρατε να έχετε νεκρό! Στο 2:08 από το παρακάτω βιντεάκι από τις κάμερες ασφαλείας, ένας περαστικός βλέπει τη φωτιά, σταματάει με το αυτοκίνητό του, κατεβαίνει με ένα μπουκάλι νερό και πλησιάζει να τη σβήσει ή έστω να την περιορίσει. Οπότε και εκρήγνυται ο πρώτος μηχανισμός! Δύο βήματα παραπάνω να είχε κάνει θα ήταν τώρα νεκρός! Αλλά στα δικά σας άρρωστα μυαλά θα ήταν μιά ακόμη παράπλευρη απώλεια… Στις δημοκρατίες κάποιοι ηρωικά θα προσπαθούν να σβήνουν φωτιές και να σώζουν ανθρώπινες ζωές ενώ εσείς κρυμμένοι στο σκοτάδι και μέσα στις κουκούλες σας και στα τυφλά σας εγκληματικά σύνδρομα δεν θα διστάζετε να τις θυσιάσετε. Θα σας ξετρυπώσουμε από τα λαγούμια σας, δεν σας φοβόμαστε…», έγραψε ο κ. Χαρδαλιάς.