To αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ ακύρωσε εκδήλωση για τα θύματα της 17Ν;

To αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ ακύρωσε εκδήλωση για τα θύματα της 17Ν;

Σε μια απίστευτη καταγγελία προχώρησε ο Αντιστράτηγος ε.α. της ΕΛΑΣ, Χρήστος Κονταρίδης αποκαλύπτοντας ότι το αρχηγείο της ΕΛΑΣ ακύρωσε προγραμματισμένη εκδήλωση για τα θύματα της 17Ν, χωρίς μάλιστα συγκεκριμένη αιτιολογία.

Συγκεκριμένα μιλώντας στην εκπομπή του Κ. Μπογδάνου στο ΘΕΜΑ FM, ο κ. Κονταρίδης ανέφερε ότι ενώ από τα τέλη Δεκεμβρίου είχε πάρει το «πράσινο φως» για την εκδήλωση – φόρο τιμής στα θύματα της τρομοκρατικής οργάνωσης (αστυνομικοί και μη) ξαφνικά ειδοποιήθηκε ότι αυτή δεν δύναται να πραγματοποιηθεί στο χώρο των εγκαταστάσεων των ειδικών δυνάμεων στο Γουδή.

Σημειώνεται ότι με βάση την ενημέρωση που είχε στις 10 Ιανουαρίου ο κ. Κονταρίδης είχε αποστείλει προσκλήσεις εκτός των άλλων και στις πρεσβείες των ΗΠΑ και της Μ. Βρετανίας με την πρώτη να έχει από την αρχή δηλώσει συμμετοχή είτε μέσω του ίδιου του πρέσβη είτε δια εκπροσώπου του.

Η ακύρωση της εκδήλωσης προκαλεί ερωτήματα ειδικά όταν γίνεται από το ίδιο το αρχηγείο της ΕΛΑΣ χωρίς καμία περαιτέρω διευκρίνηση και ήδη γίνεται λόγος για άνωθεν πολιτικές παρεμβάσεις.

«Έχουμε μια κυβέρνηση που υποστηρίζει τρομοκράτες» δήλωσε μιλώντας στον Κ. Μπογδάνο ο διοργανωτής της εκδήλωσης εκφράζοντας θλίψη, οργή κυρίως όμως έκδηλη απορία για την εσπευσμένη εκδήλωση.

Σύμφωνα πάντα με τον αντιστράτηγο ε.α. Και πρώην διοικητή των ΜΑΤ η εικόνα που δίδεται είναι από τη μια η πολιτεία να επιβραβεύει τον αρχιεκτελεστή της 17Ν με άδειες που του επιτρέπουν να κυκλοφορεί στην Αθήνα και από την άλλη να ακυρώνεται μια εκδήλωση για τα θύματα της εν λόγω τρομοκρατικής οργάνωσης.