Τίτλοι τέλους για το Mega και από τη Nova

Τίτλοι τέλους για το Mega και από τη Nova

Το τέλος του Mega Channel είναι πλέον οριστικό και αμετάκλητο όπως φαίνεται καθώς έπαψε να εκπέμπει και στις συνδρομητικές πλατφόρμες.

Το Mega Channel θα σταματήσει να εκπέμπει και στο συνδρομητικό κανάλι της Nova, με την εταιρεία να ενημερώνει τους συνδρομητές της ότι, κατόπιν σχετικής έγγραφης γνωστοποίησης που έλαβε από το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης (Ε.Σ.Ρ.) είναι υποχρεωμένη από το Νόμο να προχωρήσει στη διακοπή της συνδρομητικής δορυφορικής μετάδοσης του τηλεοπτικού προγράμματος Mega. Η διακοπή θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 20/11/2018».

Να θυμίσουμε ότι τα ξημερώματα της Κυριακής 28 Οκτωβρίου, λίγο μετά τις 2.00 και συγκεκριμένα στις 2.11 π.μ. το τηλεοπτικό κανάλι Mega Channel σταμάτησε να εκπέμπει, όπως είχε προαναγγελθεί από την Digea. Το τελευταίο τηλεοπτικό σήμα «έκλεισε» με πλάνα από την παλιά τηλεοπτική σειρά τους «Απαράδεκτους».

Οι εργαζόμενοι του σταθμού, είχαν αποφασίσει να αποχαιρετήσουν το κοινό του καναλιού, προβάλλοντας τρεις από τις πιο επιτυχημένες και αγαπημένες σειρές: "Τρεις Χάριτες", "Δις Εξαμαρτείν" και "Απαράδεκτοι".

Η εξέλιξη αυτή ήρθε μετά την απόφαση της Ολομέλειας του Ανωτάτου ΑκυρωτικούΔικαστηρίου, η οποία καταλήγει στο ότι η απουσία του τηλεοπτικού σταθμού από την τελευταία αδειοδοτική διαδικασία οδηγεί και στο τέλος της 29ετους πορείας του.