Τι αναφέρει το ιδιωτικό συμφωνητικό Μιωνή - Φιλιππάκη 

Τι αναφέρει το ιδιωτικό συμφωνητικό Μιωνή - Φιλιππάκη 

Με κάθε λεπτομέρεια περιγράφεται ο τρόπος που θα «αθωωνόταν» ο Σ. Μιωνής στο ιδιωτικό συμφωνητικό που είχε υπογράψει με τον Γ. Φιλιππάκη και τον Α. Τάρκα. Επί της ουσίας «ομολογείται», σύμφωνα με κοινοβουλευτικές πηγές, το πώς θα προχωρούσε η διαδικασία με πρωταγωνιστή τον Δ. Παπαγγελόπουλο. 

Ειδικότερα, το συγκεκριμένο έγγραφο φέρεται να αναφέρει: 

«Εγκληματική Οργάνωση - Η ερευνούσα εισαγγελική αρχή εισηγείται ότι από την έρευνα δεν προέκυψαν στοιχεία και κλείνει την προκαταρκτική έρευνα, για όλα τα "εμπλεκόμενα" πρόσωπα, βάζοντας την υπόθεση στο αρχείο. Στην συνέχεια, η απόφαση αρχειοθέτησης επικυρώνεται από την εισαγγελία Εφετών. 

Ποινική δίωξη για απάτη επί δικαστηρίου. Η 4η Ειδική Ανακρίτρια εισηγείται την αρχειοθέτηση και για τα δύο πρόσωπα και επιδίδει «τυπική κλήση»- Άλλος εισαγγελέας συμφωνεί στην αρχειοθέτηση και η απόφαση πάει συνέχεια προς επικύρωση στο Δικαστικό Τριμελές Συμβούλιο προς επικύρωση. Μετά από 30 ημέρες η απόφαση γίνεται αμετάκλητη. 

Μεταξάς - ΔΟΣ. Κατόπιν της απάντησης που θα έρθει από τις Ελβετικές Αρχές, η ΔΟΣ συμφωνεί στον τρόπο υπολογισμού και ολοκληρώνει την υπόθεση με συμφωνία αναγνωρίζοντας τις θέσεις των Ελβετικών φορολογικών αρχών».

Δείτε το έγγραφο: