Θετικός στον κορονοϊό Έλληνας πολίστας - Σε καραντίνα οι παίκτες της Εθνικής

Θετικός στον κορονοϊό  Έλληνας πολίστας - Σε καραντίνα οι παίκτες της Εθνικής

Σε καραντίνα μπαίνουν οι αθλητές  της Εθνικής ανδρών Πόλο αλλά και της αντίστοιχης ομάδας γυναικών, καθώς θετικός διαγνώστηκε ο διεθνής πολίστας, Μανώλης Πρέκας.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της Ελληνικής Κολυμβητικής Ομοσπονδίας, ο Έλληνας πολίστας ανέβασε πυρετό την Πέμπτη (30.08.2020), και υποβλήθηκε σε τεστ για COVID 19 το οποίο βγήκε θετικό και πλέον αναρρώνει σπίτι του.

Παράλληλα,το κολυμβητήριο του Αγίου Κοσμά έκλεισε προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες απολυμάνσεις.

Η ενημέρωση από την Ελληνική Κολυμβητική Ομοσπονδία

Μετά από ύποπτο κρούσμα κορωνοϊoύ (covid-19), σε αθλητή της Εθνικής μας ομάδας υδατοσφαίρισης των Ανδρών, που επιβεβαιώθηκε σήμερα Σάββατο (1/8) το πρωί, καθώς βρέθηκε θετικό στον σχετικό έλεγχο που έγινε από χθες Παρασκευή (31/7), όλα τα μέλη των αντιπροσωπευτικών μας συγκροτημάτων Ανδρών και Γυναικών -που έχουν τεθεί σε προληπτική καραντίνα πέντε ημερών, σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ και του γιατρού της ΚΟΕ Γιώργου Μαρίνου (και μέλους της Υγειονομικής Επιτροπής της ΓΓΑ)- θα υποβληθούν τόσο σήμερα Σάββατο (1/8) το απόγευμα, όσο και την προσεχή Τρίτη (4/8) σε ελέγχους για τον covid-19, τηρώντας όλα τα σχετικά πρωτόκολλα.

Παράλληλα κλείνει το κολυμβητήριο του Αγίου Κοσμά για να γίνει απολύμανση. Ο αθλητής Μανώλης Πρέκας, που βρέθηκε θετικός στον ιό, είναι πλέον πολύ καλά στην υγεία του (παρουσίασε ελαφρά συμπτώματα με λίγο πυρετό την Πέμπτη) και αναρρώνει στο σπίτι του.
Πηγή: iefimerida.gr - https://www.iefimerida.gr/spor/koronoios-thetikos-polistas-ethnikis-prekas