Θεσσαλονίκη: Συνελήφθησαν δύο άτομα με εκκρεμείς καταδικαστικές αποφάσεις

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθησαν δύο άτομα με εκκρεμείς καταδικαστικές αποφάσεις

Στη σύλληψη δύο ατόμων, με καταδικαστικές αποφάσεις που διαπιστώθηκε ότι εκκρεμούσαν σε βάρος τους, προχώρησαν αστυνομικοί της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης και του τμήματος ασφάλειας Λαγκαδά, όπως επισημαίνεται σε σημερινή σχετική ανακοίνωση.

Συγκεκριμένα, σήμερα το πρωί συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαγκαδά, 36χρονη ημεδαπή, καθώς διαπιστώθηκε ότι σε βάρος της εκκρεμούσε απόφαση με την οποία καταδικάστηκε σε συνολική ποινή φυλάκισης τεσσάρων χρόνων, για διακεκριμένες κλοπές και παράνομη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών. Επίσης, έπειτα από έρευνα που διενεργήθηκε, κατασχέθηκαν φιαλίδιο που περιείχε μεθαδόνη και μικροδέμα με θρυμματισμένο ναρκωτικό δισκίο, για τα οποία δεν έφερε προβλεπόμενη ιατρική συνταγή.

Στο μεταξύ, χθες το βράδυ συνελήφθη αλλοδαπός στο κέντρο της Θεσσαλονίκης από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, καθώς διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης πέντε χρόνων, για τα αδικήματα της κλοπής και παραβίασης περιορισμών διαμονής.