Θεσσαλονίκη: Απεβίωσε 48χρονη ανεμβολίαστη μητέρα δυο παιδιών

Θεσσαλονίκη: Απεβίωσε 48χρονη ανεμβολίαστη μητέρα δυο παιδιών

Μία ακόμα οικογενειακή τραγωδία επεφύλασσε ο κορονοϊός, αυτή τη φορά στον οικισμό της Λητής, έξω από τη Θεσσαλονίκη, καθώς έχασε τη μάχη που έδινε σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας μια 48χρονη γυναίκα που είχε κολλήσει τον ιό και δεν είχε εμβολιαστεί. Πριν 15 ημέρες είχε καταλήξει από κορονοϊό και ο 84χρονος πεθερός της και αυτός ανεμβολίαστος.

Όπως μεταδίδει το voria.gr  η πανδημία δεν κάνει διακρίσεις και άφησε ορφανά από μητέρα δύο 12χρονα δίδυμα αδέλφια, αφού η 48χρονη μητέρα τους δεν κατάφερε να αντιμετωπίσει τον φονικό ιό, μετά από μέρες νοσηλείας σε ΜΕΘ νοσοκομείου της Θεσσαλονίκης, αφήνοντας ορφανά δυο 12χρονα δίδυμα αδέρφια της οικογένειας. 

Σύμφωνα με το τοπικό μέσο τα παιδιά φαίνεται πως κόλλησαν τον ιό στο σχολείο και τον μετέφεραν στο σπίτι τους, στο οποίο δυστυχώς, δεν ήταν κανείς εμβολιασμένος, με αποτέλεσμα οι δύο γονείς των παιδιών και ο πεθερός της 48χρονης να νοσήσουν σοβαρά και να χρειαστεί να μεταφερθούν σε νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης.

Οι ιδιώτες γιατροί της περιοχής, καθώς και οι τοπικές αρχές, κάνουν συνεχείς εκκλήσεις στους κατοίκους να εμβολιαστούν, καθώς αποδεικνύεται κάθε μέρα με τον πλέον τραγικό τρόπο ότι ο ιός δεν κάνει διακρίσεις.