Θεσσαλονίκη: Απεβίωσε 37χρονος, πατέρας τριών παιδιών, από τον κορονοϊό

Θεσσαλονίκη: Απεβίωσε 37χρονος, πατέρας τριών παιδιών, από τον κορονοϊό

Τη μάχη με τον κορονοϊό έχασε ένας 37χρονος πατέρας τριών παιδιών που νοσηλευόταν επί δυο εβδομάδες στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης ο οποίος παρά τις προσπάθειες των γιατρών κατέληξε.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Voria.gr, ο 37χρονος έπασχε από υποκείμενα νοσήματα και είχε προβλήματα στην καρδιά και σύμφωνα με το περιβάλλον του άτυχου άντρα, πριν από περίπου δύο εβδομάδες παρουσιάστηκαν τα συμπτώματα, με πόνους στο σώμα, έντονο βήχα και πυρετό. Σε συνεννόηση με τον γιατρό του, έγινε η εισαγωγή στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ όπου μετά από τεστ διαπιστώθηκε ότι ήταν θετικός σε κορωνοϊό.

Επί μία εβδομάδα, νοσηλευόταν με παροχή οξυγόνου. Η κατάσταση της υγείας του, όμως, επιδεινώθηκε και χρειάστηκε να διασωληνωθεί. Μέσα σε δύο μέρες ο 37χρονος πατέρας δεν άντεξε και έχασε τη μάχη για τη ζωή χθες το βράδυ.

Συντετριμμένοι οι δικοί του άνθρωποι δεν μπορούν να πιστέψουν την τραγική κατάληξη που είχε ο 37χρονος, ο οποίος άφησε πίσω του τρία μικρά παιδιά. Αυτό που θέλουν να επισημάνουν είναι το πόσο επικίνδυνος είναι αυτός ο ιός όχι μόνο για τους ανθρώπους μεγάλης ηλικίας, αλλά και για τους νέους, ειδικά αν ταλαιπωρούνται και από κάποιο άλλο πρόβλημα υγείας.