«Θερμή» υποδοχή υπουργών του ΣΥΡΙΖΑ σε Μυτιλήνη και Λάρισα

«Θερμή» υποδοχή υπουργών του ΣΥΡΙΖΑ σε Μυτιλήνη και Λάρισα

Αντιμέτωποι με διαμαρτυρίες εργαζόμενων και κτηνοτρόφων ήρθαν σήμερα ο Παύλος Πολάκης και ο Βαγγέλης Αποστόλου κατά τις επισκέψεις τους στη Μυτιλήνη και τη Λάρισα, αντίστοιχα, γεγονός που αποδεικνύει τη δυσαρέσκεια που προκαλεί η κυβερνητική πολιτική τόσο στον αγροτικό τομέα όσο και και στην Υγεία.

Η αρχή έγινε το μεσημέρι με την συγκέντρωση διαμαρτυρίας που πραγματοποίησαν κτηνοτρόφοι από την Θεσσαλία και την Βόρεια Ελλάδα με αφορμή την παρουσία του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλη Αποστόλου στο 4ο Αγροτικό συνέδριο Επιχειρηματικότητας του Economist στη Λάρισα.

Οι κτηνοτρόφοι διαμαρτυρήθηκαν για την τιμή του αιγοπρόβιου γάλακτος, ενώ έθεσαν θέμα της Διεπαγγελματικής για την φέτα και την σύσταση της. Κατά την διάρκεια της κινητοποίησης οι κτηνοτρόφοι μοίρασαν γάλα σε κατοίκους της Λάρισας, ενώ έξω από τον χώρο όπου πραγματοποιούταν το συνέδριο έχυσαν ένα δοχείο γάλα.

Αντίστοιχα, στη Μυτιλήνη «θερμή» υποδοχή με συνθήματα και πανό επιφύλαξαν στον Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας, Παύλο Πολάκη, το εργατικό κέντρο, μέλη σωματείων και το ΠΑΜΕ Υγειονομικών, κατά τα εγκαίνια του ανακαινισμένου νοσοκομείου Μυτιλήνης. 

Σύμφωνα με το lesvospost.com οι διαδηλωτές υποδέχτηκαν τον Παύλο Πολάκη με συνθήματα όπως «δώστε λεφτά για την υγεία και όχι για του ΝΑΤΟ τα σφαγεία», «τέρμα πια στην κοροϊδία, δουλειά για όλους-μόρφωση-υγεία» οι συγκεντρωμένοι υποδέχτηκαν στην είσοδο τον υπουργό.

Τα συνθήματα και ο παλμός των συγκεντρωμένων ενόχλησαν φαίνεται τη διεξαγωγή των εγκαινίων με αποτέλεσμα να κλείσουν όλες τις πόρτες και τα παράθυρα της κεντρικής εισόδου του Νοσοκομείου.

Φωτογραφία: Lesvospost.com