Θ. Πλεύρης για Ν. Παππά: «Όσα ακούμε μας παραπέμπουν σε όρους μαφίας»

Θ. Πλεύρης για Ν. Παππά: «Όσα ακούμε μας παραπέμπουν σε όρους μαφίας»

«Αυτές οι μεθοδεύσεις δεν μας παραπέμπουν σε δυτικό, ευρωπαϊκό κράτος, μας θυμίζουν περισσότερα καθεστώτα που συναντάμε στη Λατινική Αμερική» ανέφερε ο βουλευτής της ΝΔ κατηγορώντας τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ότι άλλα είπε στην Επιτροπή και άλλα ακούγεται να λέει στο ηχητικό απόσπασμα του 2016.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ραδιοφωνικό σταθμό «ΘΕΜΑ 104,6» ο Θάνος Πλεύρης, σημείωσε ότι ο κ. Παππάς, σε σχέση με το ηχητικό ντοκουμέντο, που ήρθε χθες στο φως της δημοσιότητας, προέβησε σε «ανακριβείς και ανακόλουθες απαντήσεις». Παράλληλα, απέκλεισε το ενδεχόμενο να κληθεί εκ νέου ο πρώην υπουργός στην Προανακριτική.

«Όλα αυτά δεν μας παραπέμπουν σε πολιτική αντιπαράθεση, αλλά σε όρους μοιράσματος και νομής μαφιών»  υπογράμμισε ο κ. Πλεύρης, σχολιάζοντας τα όσα προέκυψαν από τον διάλογο Παππά - Μιωνή και ιδιαίτερα εκείνη την αποστροφή του λόγου του πρώην υπουργού, ότι «κάποιοι βγάζουν πολλά λεφτά» και για «το δικό μας μαγαζί».

«Αυτές οι μεθοδεύσεις δεν μας παραπέμπουν σε δυτικό, ευρωπαϊκό κράτος» είπε σε άλλο σημείο ο κ. Πλεύρης, κληθείς να σχολιάσει και τις αποκαλύψεις της εφημερίδας «Παραπολιτικά» για το κύκλωμα διαφθοράς στην Αστυνομία. «Μας θυμίζουν περισσότερα καθεστώτα που συναντάμε στη Λατινική Αμερική» προσέθεσε.

Τέλος, απέρριψε τους ισχυρισμούς του Νίκου Παππά ότι αναφερόταν στους κ.κ. Σαμαρά και Παπασταύρου και τον κάλεσε να δώσει εξηγήσεις σε ποιους πραγματικά αναφέρεται.